Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Так вони і є за вікном. Якщо з того боку дивитисяТеж бавилася вночі затишними картинками. Прошу "Ялинки за вікном в снігу" - ніт, тулить ялинки в снігу в хаті
![]()
Не бачила такої опції. В Бінг чи ти в іншому?Сам. Там є опція "здивуйте мене", ось там воно само собі завдання вигадує.
В неї там холоднеча - ялинка в снігу. Звісно, що треба шапкуА ще неможливо переконати ШІ не тулити шапку дівчині в хатіВін як бачить "зима", все, треба шапку, хоч в хаті, хоч на вулиці. Ти диви, яка турботлива мамуся
А якщо напишеш "дівчина БЕЗ шапки" - ну все, обов'язково шапку втулить. Це нагадує звернення до Всесвіту. Всесвіт не розуміє "не".
![]()
![]()
Так давно. Психопат. Моторошний.Лена, у тебе вже з'явився Івар Безкістний?
Ой, Флокі мені теж здається милим.Так давно. Психопат. Моторошний.
Цілком не те, що милий Флокі, якого Тор приклав своїм молотом по черепушці, коли ця черепушка на світ висунулась![]()
Це відео викликало купу шкільних спогадів – своїх і про школу дитини."Як називається, коли ніщо не здвигнеться на Машу, ой, Фьоклу?" Імпотенція". "А в іншій школі мені сказали: параліч"![]()
Мене дивує, чого він повзає. Невже так складно було додуматися до стільця колеса присобачити? Флокі такий вигадливий, а до такого не додумався б?Так давно. Психопат. Моторошний.
Це треба намалювати!директорка кричить - "Наш корабель вирушає в країну знань, підняти вітрила!" і репетує як шалений папуга
Ну так. Повзе як зміюкаМене дивує, чого він повзає. Невже так складно було додуматися до стільця колеса присобачити? Флокі такий вигадливий, а до такого не додумався б?Ну, розумію: щоб глядачів лякати його повзанням
![]()
А ти помітила в Категаті біля причалу - щось дуже схоже на кістяк мамонта?Так давно
О, ще й щелепа якась, зубаста!А ти помітила в Категаті біля причалу - щось дуже схоже на кістяк мамонта?Величезний кістяк з ребрами. Мабуть, то був кит. Не заскринила одразу, коли був удачний кадр, ну от щось таке:
![]()
От сюди треба шкури і вогонь з неардельтальцямиА ти помітила в Категаті біля причалу - щось дуже схоже на кістяк мамонта?Величезний кістяк з ребрами. Мабуть, то був кит. Не заскринила одразу, коли був удачний кадр, ну от щось таке:
![]()
Я сьогодні активна. Прибирала, прала...Іра, ти де і шо робиш?Як сьогодні сісуди, дали поспати?