Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Жіття було сувореКіт відгриз миші вухо і трохи офігівший від того![]()
Хочу запропонувати поважній глядацькій аудиторії мій дивакуватий кадр в стилі арт-хаус. Стиль вирізняється тим, що кадри (або фільми, бо це спочатку був суто кінематографічний термін) не є зрозумілими для більшості глядачів. Тому прошу бути неординарними та свободними в сприйняті того, що не схоже на класичний портрет!
Зустрінемось в коментах😉
На мій погляд, у жінки зламався фен і вона сушить волосся, як доводитьсяЗ групи фотографів. А що ви скажете?
![]()
Тоді туди б вниз щось, що дає тепло - над чим вона так нерухомо стоїтьНа мій погляд, у жінки зламався фен і вона сушить волосся, як доводитьсяЯ сама так багато разів сушила, а шо робити.
Що скажу... Скажу, що це портрет суїцидниці, яка вже подумки повісилася. Або вже не подумки. Порожній стілець начебто натякає. А можливо все набагато простіше - дівчина сушила волосся, але відключили світло.З групи фотографів. А що ви скажете?
![]()
А ось неандертальский мужик п'є каву в стилі стімпанк. Нагадує серіал, де в наш час стали прибувати люди зі всіх епох і якось прилаштувалися к сучасному життю, а ось цей в 19-те сторіччя прибув.Доброго ранку та добра попри все!
![]()
жінка неандерталець п'є каву, мамонт тримає чашку хоботом, кіт тримає шаблезубу мишуЛена, а який був запит?![]()
А мені перша думка була про Кін-дза-дза.А ось неандертальскій мужик п'є каву в стилі стімпанк. Нагадує серіал, де в наш час стали прибувати люди зі всіх епох і якось прилаштувалися к сучасному життю, а ось цей в 19-те сторіччя прибув.
![]()
ШІ, як завжди, усе творчо переробивжінка неандерталець п'є каву, мамонт тримає чашку хоботом, кіт тримає шаблезубу мишу
Поясни, чомуА мені перша думка була про Кін-дза-дза.
А ось жіночка вирушила до минулого за шаблезубим котиком
А ось жіночка вирушила до минулого за шаблезубим котиком
![]()
Все, тепер неандертальці і мамонти - тотемні тварини ДзеркалляМлинець! Де взявся той Айвенго з його неадертальцями!![]()
Я так розумію, то торговец котикамиКотик добре вдався.
Вирушила у минуле, присадила на каву неадретальців![]()