Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
З Новим роком! Як в тебе справи?
Для хлопця Айвенго в новому році може бути час
Я намагалася усвідомити, що це за холодець і чому час на нього обговорюється окремоА навіщо ти це стільки разів перечитуєш?![]()
А мені не треба, щоб з тим реченням було все норм, бо над чим же тоді сміятися?Різниця така, що якщо "активний", тоді з цим реченням все норм.
Дивлюсь вікінгів. Ну що за дурня – хлопчик, який живе в суспільстві, де практикують людські жертвопринесення, котрим передує свальний гріх під грибами, раптово перейнявся гріхопадінням тата. Я думаю, що його більше турбувало куди б свою цуцюрку влаштувати і самому жертвою не опинитися
Так, є там смішні-нелогічні моментиДивлюсь вікінгів. Ну що за дурня – хлопчик, який живе в суспільстві, де практикують людські жертвопринесення, котрим передує свальний гріх під грибами, раптово перейнявся гріхопадінням тата
Так, дуже глядабельноТак, є там смішні-нелогічні моменти(це ти ще не дішла до найбільш смішного, почекаю, що скажеш...
). Але фіг з ним, все одно цікаво зняли
![]()
Там ще буде одна героїня (не головна, недовго), яка виглядає точнісінько як Агнета Фельтског (білявка в АББА- спеціально передивиласяДивлюсь вікінгів
Колись я продавала заколки, і там була одна така красивенна! Але металева, тому важка, на волоссі не трималася, навіть на моєму густому.так виглядає зачіска з цією заколкою![]()