Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Нічого не готувала. Нарешті купила хліб та шматочок шер-аміНу, що - будемо хвалитися хто що сьогодні їсть/готує чи не треба?![]()
Вона що, вважає, що її біда від шоколадних цукерок? От дурепаМарʼяна взялася за здорове життя.
Але в коментарях все одно їй педалять за мобілізацію.
![]()
Панкейк, що ти робиш?А я печу булочки з ізюмом. З багато ізюму. А ще посмажила відбивну, а у тому жирі підсмажила картопельку відварну, і до того всього гостру аджикуякщо нема сил, то треба набиратися
![]()
Ну ще спагетті з мʼясними кульками.І все?![]()
З великими чи з маленькими?Ну ще спагетті з мʼясними кульками.
З середніми.З великими чи з маленькими?
Скільки їх було?З середніми.![]()
Прямо м100 згадався з такими запитаннями.Скільки їх було?![]()
Ні, це яПрямо м100 згадався з такими запитаннями.
Шість, як проілюструвала Іронія чудовим малюнком.))
Така була заворожуюча ШІ анімація на тему Аліси в країні чудес. Цікаво шо за нейромережа таке робить.Лено, то нема в тебе ідей для анімації? Мені хочеться щось зробити, поки запал не зник.
Айвенго, ти бачив мою анімацію з метеликом?
Не знаю. Але то явно не безкоштовне, і скоріш за все не сама нейромережа робить, а людина збирає то все докупи.Така була заворожуюча ШІ анімація на тему Аліси в країні чудес. Цікаво шо за нейромережа таке робить.
Та я вже думала. Поки, щоб от конкретно, ідея не прийшла. Але чомусь стали приказки спливати "Вона за ним сохне, а він і не охне." "Дай серцю волю — заведе в неволю."Лено, то нема в тебе ідей для анімації? Мені хочеться щось зробити, поки запал не зник.
Не знаю. Але то явно не безкоштовне, і скоріш за все не сама нейромережа робить, а людина збирає то все докупи.