Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Ти мені нагадала... Гуляли ми з приятелькою таємними стежками. І там є одна крамниця. Така, у яку місцеві жителі можуть не надто морочитися, та вискочити в нічнушці та тапках за хлібом з ковбасою.Добре, що хоч кулінарії бувають.І в них можна якийсь олів'є чи фарширований перець купити. В багатьох супермаркетах є.
Така, у яку місцеві жителі можуть не надто морочитися, та вискочити в нічнушці та тапках за хлібом з ковбасою.
А нас збив з ніг запах домашньої їжі. У кулінарному відділі був плов, м'ясо з картоплею шматочками, пюре з цибулькою смаженою, вареники та олів'є, куди ж без ньогоі ще якись салати.
Дуже правильно, хвала богам, чоловіки врятовані від голодної смертіЗапитали у тітоньок як сталося таке розширення асортименту - "Ми як відкрилися, до нас чоловіки ходити стали, у яких дружини поїхали. Ми зрозуміли, що можемо їх годувати!"
У вівторок, 21 листопада 2023 року, геомагнітний стан на Землі очікується спокійний. Таким є прогноз Одеської обсерваторії Радіоастрономічного інституту НАН України.Хто тут спец по усіляким бурям затемненням та такому іншому ?
Сьодні шось таке є ? Чи то мені персонально муляє![]()
Та вони там показилися!триватиме протягом 8 діб.
На деяких людей діє за кілька днів до очікуваної дати. В мене часто таке бувало, що голова боліла раніше на кілька днів, ніж в інших людей.Найближчий період підвищеної геомагнітної активності – орієнтовно 22-26 листопада.
Голова не боліть, але нестерпно тягне під ковдру!На деяких людей діє за кілька днів до очікуваної дати. В мене часто таке бувало, що голова боліла раніше на кілька днів, ніж в інших людей.
Дякую !Хоча! ось:
А я сьогодні спала три години, і не відчуваю що так мало. Ну, правда, лежала довгоГолова не боліть, але нестерпно тягне під ковдру!
І нам таке треба, нестачі транспорта в ЗСУ взагалі не будеЧергова партія конфіскованих автівок пʼяних латвійців поїде на допомогу ЗСУ в Україну
Закон про вилучення «пʼяних» авто на користь ЗСУ у Латвії прийняли ще у листопаді 2022 року. Умова - у водія має бути понад 1,5 проміле алкоголю в крові.
На цей раз в Україну їде 8 автівок з ринковою вартістю 37 850 євро.
Те шо в нас можуть таким чином наконфісковувати - непридатне у якості транспорту для ЗСУІ нам таке треба, нестачі транспорта в ЗСУ взагалі не буде![]()
Про що думала?лежала довго![]()
У п'яних за кермом, крім тачки, треба конфіскувати на місці все в чому був, аж до трусів. І в такому вигляді гнати містом поки не протверезіє за допомогою добрих громадян.І нам таке треба, нестачі транспорта в ЗСУ взагалі не буде![]()