Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А як відгуки сиплються в такій кількості?Ви - це хто? Я так не читаю![]()
День? У мене тиждень довгийТільки дев'ять? А мені таке відчуття, ніби 11. Дуже довгий сьогодні день.
Які? ПроцитуйА як відгуки сиплються в такій кількості?
В мене зараз тижні короткі, бо багато справ.День? У мене тиждень довгий
Не десять все-такиЯк ви читаєте по десять книжок за раз
Дуже може бути, що читала. Оксана Головина, "Академія Арфен". Дві книги, перша - як буде українською "отверженние"? Знедолені, видкинуті?Так, це має бути цікаво. Автора і назву, будь ласка
Хоча в мене є невеличкі сумніви, бо можливо я таке читала
Назву не пригадую.Дуже може бути, що читала. Оксана Головина, "Академія Арфен". Дві книги, перша - як буде українською "отверженние"? Знедолені, видкинуті?Ну ось вони. Тут вчаться позашлюбні діти знатних людей. Або навіть не поза-, але все одно знедолені. Наприклад, молодший брат-близнюк принца.
Як ми пам'ятаємо з історії, бували і дуже дикі випадки, як вчиняли з близнюками - згадаємо залізну маску. 🙄
Мученицькі мучилася, поки писала ті попередні сьогодняшні повідомлення на телефоніНазву не пригадую.
А мені здається, час біжить, як скажений.. Тільки що новий рік святкували. А вже й вересень скінчився. 🙄День? У мене тиждень довгий
Як я вас розумію...Мученицькі мучилася, поки писала ті попередні сьогодняшні повідомлення на телефоні![]()
Це якийсь капець.. Як ви то робите
Пересіла на ноут, фух.
Можна з мікрофона.Мученицькі мучилася, поки писала ті попередні сьогодняшні повідомлення на телефоні![]()
Це якийсь капець.. Як ви то робите
Пересіла на ноут, фух.
Я НР не святкувала.А мені здається, час біжить, як скажений.. Тільки що новий рік святкували. А вже й вересень скінчився. 🙄
У кімнаті дитини на стіні календар за 22 рік. Не снимаю. Там відзначено дні заліків, сесій. Др друзів. 25 лютого у кружечку - вона мала забрати колечко на замовлення.Я НР не святкувала.
В мене з 2022 один нескінченний рік, не відчуваю скільки часу пройшло, події розмиті.
У ФранціїПробач, я не пам'ятаю - де вона?