Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 15:28 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 15:28 Повітряна тривога в Харків.обл.
Оце спитала.. то ж було ще в понеділок :іржач:
Я не бачу нічого "кримінального", якби не сказала, і на думку б не спало шукати негаразди. Скоріш за все, нічого й не помітно, бо тканина з таким візерунком.
Завтра може сфоткаюсь.

Ти написала прекрасний вірш :клас:

відринуть зараз води болю
почують всі дніпро реве
то війско на загибель оркам
іде
© E.N

**
Однак думаю зі вчорашнього дня.. Послухала купу військових експертів.. Усі кажуть, що ще 7 місяців тому було ясно, що орки підірвуть Каховську ГЕС. :( Тобто зробити можна було щось. Хоча б тварин з зоопарку вивезти :(
Дякую :)

В мене таке питання: якщо в мене закритий акк в ФБ, і я зробила перепост чийогось допису, а хтось зробив вже перепост від мене, то люди, які не в друзях у мене, будуть бачити на сторінці тієї людини? Мали б, бо допис не мій же, але хз. Просто іноді буває, що я десь натисну "поширити", а потім на своїй сторінці бачу, що то закрита інфа. В сенсі, що на моїй сторінці не показує.

Судячи з того, що постійно трапляється таке, навіть тут на ХФ - "закритий допис", це скоріш за все означає, що нічого подивитися не можна, хоч якийсь допис.
Ні, мене цікавить чи бачить люди дописи, перепощені з мого закритого профілю.

В мене таке питання: якщо в мене закритий акк в ФБ, і я зробила перепост чийогось допису, а хтось зробив вже перепост від мене, то люди, які не в друзях у мене, будуть бачити на сторінці тієї людини? Мали б, бо допис не мій же, але хз. Просто іноді буває, що я десь натисну "поширити", а потім на своїй сторінці бачу, що то закрита інфа. В сенсі, що на моїй сторінці не показує.
Я навіть вникати в це не хочу. Цей ФБ весь якийсь кульгавий. І лізе вічно як сусідка-зануда. То розповіді про жінок із нещасливою долею підсуне, то про самодура, що раптово став людиною, то лайфхак із серії заї#и себе сам. Жахливий набридала:D

Я навіть вникати в це не хочу. Цей ФБ весь якийсь кульгавий. І лізе вічно як сусідка-зануда. То розповіді про жінок із нещасливою долею підсуне, то про самодура, що раптово став людиною, то лайфхак із серії заї#и себе сам. Жахливий набридала:D
Муха-набридуха.:іржач:

Добрий ранок. Гарного дня. Так важко починати робочий день в 9 . Це жесть.

Назад
Зверху Знизу