Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Бачу міцне створення. Може голем, або ХалкПерша кава, яке щастя!З цим рисом отримати каву не простіше, ніж осягнути дзен
![]()
Що ти тут бачиш? Бо я бачу щось таке...![]()
![]()
Цікаво, чого бота перемикнуло, що це міг би бути домашня тварина?А ти не знаєш де подівся Айвенго? Де ця моя друга радість, яка спонукає мене на купу питань?![]()
Обід в такій час?Ото випила кави (з творогом, сметаною та джемом) і можна сказати, що це обід
![]()
Перечитай мій допис, і зрозумієш, що так можна подуматиЦікаво, чого бота перемикнуло, що це міг би бути домашня тварина?Може тому, что він нявкав? :кот:
Був сьогодні в теме про чатА ти не знаєш де подівся Айвенго? Де ця моя друга радість, яка спонукає мене на купу питань?![]()
А, бачила ж смішне. Молода жінка, двоє дітей, чоловік. Розповідає, що краще: Магне б6 чи Магнеліс (склад однаковий - заспокійливе). А чого заспокійливе, так і каже, ну що дивного: чоловік! Двоє дітей! Як же без стресів обійтися??сьогодні
Ракети запускають с киДе саме?І чому
![]()
Курви. Нехай їм голови в сраки запхаєА в нас весело ....
Як ви?Курви. Нехай їм голови в сраки запхає
Читаю: можна за допомогою Сірі знайти свій пристрій Apple.Я сова до трьох ночі. Оце сова.
Як ви?
УгуТг пише - 6 прильотів...
У неї з ним зв'язокЧитаю: можна за допомогою Сірі знайти свій пристрій Apple.
«Привіт, Siri. Де мій iPhone?". Тобто, десь в приміщені таке кажеш, і він, телефон, відзивається з іншого кутку, наприклад, з ванни?![]()