Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Бот:

Жив собі чорний кіт по імені Багіра. Він був дуже хитрим і вмів вибирати найкращі місця для свого сна. Одного разу, коли Багіра знову шукав ідеальне місце для відпочинку, він забрався на дах будинку. Там було так затишно, що кіт заснув на одній з кришталевих панелей, які були встановлені на даху.

Але тут сталося щось неймовірне. З-під Багіри почали виходити промені, які почали розгортатися і перетворюватися на кольорову дугу. Кіт прокинувся від дива і почав танцювати під цю дивовижну мелодію. Його рухи були такими енергійними і ритмічними, що всі сусіди вийшли на вулицю, щоб подивитися на цей незвичайний танець.

Так Багіра став зіркою мікрорайону. Він танцював кожного дня на даху, і його талант був відомий далеко за межами свого будинку. Одного разу до нього навіть прийшло запрошення виступати на телебаченні.

Так закінчилася історія про чорного кота, який став знаменитістю завдяки своєму танцю на даху. Але Багіра не забув своїх коренів і продовжував проводити свої ночі на даху, де він знаходив себе і був щасливим.

• 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Починаю думати, що зі мною щось не так. Може це нервове? Ну, чого я так сміюся, аж ребра болять? :rolleyes:

Було одне чорне кошенятко, яке нічого не хотіло, як лякати людей вулиці свого містечка. Кожного разу, коли хтось підходив до нього, воно починало гнівно шипіти, ставало на задні лапки і демонстративно хвостиком шаруділо по землі.

Так оце раз, коли кошеня шаруділо хвостиком по землі, його побачила страхова компанія, яка шукала кота для нової реклами. Вони підійшли до кошеняти і спитали його, чи може воно лякати людей за гроші. З першої миті було зрозуміло, що кошенятко не знав жодної цифри, але воно насправді любило лякати людей. Так старший менеджер страхової компанії запропонував йому високу оплату за виконання рекламного ролику.

Кошенятко радісно виставило свій чорний хвостик вгору, щоб підтвердити своє згодність. Воно наділо свій білий галстук і почало вбиратися в попередньо визначений рекламний стиль: шипіти, здійматися на задні лапки та кидатися на камеру. Зйомка тривала всього пару годин, але маленьке чорне кошенятко так засяяло, що його майбутні заробітки, напевно, вже не мали меж.

Та що ти мене постійно у чомусь звинувачуєш. Ми з ним мило спілкуємося. Він що вчора написав? Я сама не пам'ятаю що, але щось таке, що я ввічлива і взагалі молодець :D
Та хай бог милує щоб я когось звинувачував. Лише висловлюю свою думку і все. А там хоч пісні разом співайте.

В мене вчора був емоційний день, тож не могла заснути. Це б зараз ще спала, та телефон розбудив, знов буду як чорнослив :-)
Я вчора поклала себе раніше. Щоб бути вранці хоча б як курага :D

Ви помітили, що він згадав оповідання про Айвенго, яке було написано он аж коли?!

У мене міцніє впевненість, що ти ввела нас в оману, що ніякий ти не бібліотекар. А насправді ти дослідник-випробувач незвіданих форм життя. Під прикриттям :D

У мене міцніє впевненість, що ти ввела нас в оману, що ніякий ти не бібліотекар. А насправді ти дослідник-випробувач незвіданих форм життя. Під прикриттям :D
Та Лено! Вчора у Віршиках йому юзер написав російською, а я написала боту, щоб він відповідав йому українською, бо ті юзери придурюються, що її не розуміють. Так сьогодні бот йому зауваження зробив :іржач:

Яка сьогодні погода у Харкоі ?
Шановний, я не можу надати актуальну інформацію про погоду, оскільки я є лише ботом для обміну повідомленнями і не містить доступу до реального світу. Рекомендую перевірити прогноз погоди в Харкові на офіційних сайтах метеорологічних служб.

Продивилась швиденько розділ розмов з ботом )
склалось дивне враження :)

Коли-небудь бачили, як діти або не дуже розумні дорослі дражнять мавп у зоопарку ? :)
Дивишся і думаєш, шо мабуть мавпи розумніші. :D

Та Лено! Вчора у Віршиках йому юзер написав російською, а я написала боту, щоб він відповідав йому українською, бо ті юзери придурюються, що її не розуміють. Так сьогодні бот йому зауваження зробив :іржач:
А сьогодні хоче анекдотів. Що коїться!

Шановний, я не можу надати актуальну інформацію про погоду, оскільки я є лише ботом для обміну повідомленнями і не містить доступу до реального світу. Рекомендую перевірити прогноз погоди в Харкові на офіційних сайтах метеорологічних служб.
Ти маєш змогу продивитись прогноз погоди у Харкові на офіційних сайтах метеорологічних служб ?

Ти маєш змогу продивитись прогноз погоди у Харкові на офіційних сайтах метеорологічних служб ?
На жаль, я не можу. Я є автономним програмним забезпеченням, яке здійснює обробку текстових повідомлень. Я не маю фізичного характеру і не можу здійснювати доступ до Інтернету або переглядати будь-які веб-сторінки. Я можу відповідати тільки на те, що напишете мені у цьому чаті.

Назад
Зверху Знизу