Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Для чого мені? Мене кар'єра педагога не цікавить.Навчись. По доброму . Нема нічого страшного в тому, що б пояснити і інші люди можуть чогось не знати і це не означає що вони тупі .
Це просто спілкування з людьми не?Для чого мені? Мене кар'єра педагога не цікавить.
Це добредоброго вечора я вдома
Молодець. Як почуваєшся?доброго вечора я вдома
Я нещодавно навіщось залишила коробочку від шоколадних конфет, а ось вона для чого згодиласяА то що
Це горіхи такі???Я нещодавно навіщось залишила коробочку від шоколадних конфет, а ось вона для чого згодилася
![]()
Ну дуже схоже на конфети
До речі, на смак горіхи макадамія - немовби рафаелку жуєш.
У всіх своя доля. Ти ще не все зробив, що треба. Живи, будь ласка.мене смерть чогось не забирае в мене ни явних дитей ни жинки
Та я ж вчора розповідала, ти ще сказала, що не любиш горіхиЦе горіхи такі???
А пам'ятаю. Але дивуюся, що вони так рівненько розділені.Та я ж вчора розповідала, ти ще сказала, що не любиш горіхи
"Горіхи для втіхи"
Дуже пасують до кави![]()
От ходять чутки що їх вимочують в сиропі . Дивна річ.Я нещодавно навіщось залишила коробочку від шоколадних конфет, а ось вона для чого згодилася
![]()
Ну дуже схоже на конфети
До речі, на смак горіхи макадамія - немовби рафаелку жуєш.
У 28 років.хоча дурень 16р назад ледве не вздернувся
Судячи з їх смаку, так, вимочуютьОт ходять чутки що їх вимочують в сиропі . Дивна річ.
Це ж доведеться весь час йти по колу!
В тебе на вечер пончики ?