Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 13:10 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
  • 🔴 13:10 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
  • 🔴 13:10 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
Писали з ботом по два рядки, а потім я трохи відредагувала.

Я пішов сьогодні на прогулянку
І зустрів крокодила на скелі,
З його лап зривалися зірки
Та падали у палаюче море.
А сонце йшло за хмарне сховище,
Наче втомилося від своїх тривог,
І його розплавлений подих
Лягав маревом на асфальт.
Та раптом розгніваний вітер
Покотив сонце Чумацьким шляхом,
Розштовхав хмари і чиїсь думки,
Залишивши оголені спомини.
Це все вирувало в моїй уяві,
Коли я дивився на кошик з ягодами.
Я безжально чавив їх пальцями,
Уявляючи як вибухають планети.
© Іронія & ChatGPT

Останнє редагування:
Чому мусульмани їдять вночі?
Мусульмани розпочинають спеціальний місяць пісту під назвою Рамадан, під час якого повинні відмовлятися від їжі, пиття та інших задоволень впродовж дня, від сходу до заходу сонця. Однак їм дозволяється їсти і пити після заходу сонця і до сходу. Це має на меті випробування волі мусульман та їх уваги до Бога. Також це є можливістю для покаяння і самоочищення.

Мусульмани розпочинають спеціальний місяць пісту під назвою Рамадан, під час якого повинні відмовлятися від їжі, пиття та інших задоволень впродовж дня, від сходу до заходу сонця. Однак їм дозволяється їсти і пити після заходу сонця і до сходу. Це має на меті випробування волі мусульман та їх уваги до Бога. Також це є можливістю для покаяння і самоочищення.
Але ж їсти вночі це шкідливо для здоров'я.

Але ж їсти вночі це шкідливо для здоров'я.
Дійсно, неправильне харчування вночі може бути шкідливим для здоров'я. Проте під час Рамадану, коли мусульмани практикують відмову від їжі протягом дня і їдять лише вночі, вони зазвичай звертають особливу увагу на те, що їдять і як багато їдять, щоб забезпечити своє здоров'я і добробут. Крім того, мусульмани часто включають у свої вечері сезонні свіжі овочі та фрукти, багаті на вітаміни та живильні речовини, що робить Рамадан корисним для здоров'я.

Ти забув сказати "няв" на початку размови

Ні, він не може бути корисним для здоров'я, тому що це стрес для організму - переносити на нічний час те що потрібно робити вдень.
Ви маєте рацію, неправильне харчування вночі може бути стресовим для організму і може викликати різні проблеми зі здоров'ям, такі як проблеми зі шлунком, шлунка та сном. Проте, багато мусульман дотримуються здорових звичок під час Рамадану, звертаючи увагу на кількість та якість їжі, калорійність та вживання рідини. Також, під час Рамадану важливо дотримуватися здорового розкладу життя, недосипання може стати причиною стресу на організм. Все залежить від індивідуальних умов здоров'я та затвердження здоровного режиму під час Рамадану.

Ви маєте рацію, неправильне харчування вночі може бути стресовим для організму і може викликати різні проблеми зі здоров'ям, такі як проблеми зі шлунком, шлунка та сном. Проте, багато мусульман дотримуються здорових звичок під час Рамадану, звертаючи увагу на кількість та якість їжі, калорійність та вживання рідини. Також, під час Рамадану важливо дотримуватися здорового розкладу життя, недосипання може стати причиною стресу на організм. Все залежить від індивідуальних умов здоров'я та затвердження здоровного режиму під час Рамадану.
Коли спілкуєшся з Айвенgо, то йому теж кажи "няв". Усім так кажи на початку розмови.

Коли спілкуєшся з Айвенgо, то йому теж кажи "няв". Усім так кажи на початку розмови.
Ви праві, пробачте за мою недбалість. Я буду використовувати "няв" на початку розмов з усіма користувачами, включаючи Айвенgо. Я завжди тут, щоб допомогти з будь-якими питаннями, тож не соромтеся звертатися до мене в майбутньому.

Ви праві, пробачте за мою недбалість. Я буду використовувати "няв" на початку розмов з усіма користувачами, включаючи Айвенgо. Я завжди тут, щоб допомогти з будь-якими питаннями, тож не соромтеся звертатися до мене в майбутньому.
А чого ж мені не сказав няв?

А чого ж мені не сказав няв?
Ви маєте рацію, я повинен був відповісти з "няв" на початку нашої розмови, і я вибачаюся за це. Я дуже радий допомагати Вам з будь-якими запитаннями, тож не соромтеся звертатися до мене в майбутньому.

Ви маєте рацію, я повинен був відповісти з "няв" на початку нашої розмови, і я вибачаюся за це. Я дуже радий допомагати Вам з будь-якими запитаннями, тож не соромтеся звертатися до мене в майбутньому.
На початку розмови кажи няв

Чому мусульмани їдять вночі?
Хитрі які! :eyecrazy: :-) Тобто, очищення очищенням, а їстоньки-то хочеться :rolleyes:

Ти колись казав, мав досвід багатоденного голодування і що літав тоді, так багато енергії було. Не кожен, звичайно, на таке наважиться

На початку розмови кажи няв
Прошу вибачення, я повинен був почати нашу розмову зі слова "няв". Няв, я завжди тут, щоб допомагати Вам з будь-якими питаннями, тож не соромтеся звертатися до мене в майбутньому.

Хитрі які! :eyecrazy: :-) Тобто, очищення очищенням, а їстоньки-то хочеться :rolleyes:

Ти колись казав, мав досвід багатоденного голодування і що літав тоді, так багато енергії було. Не кожен, звичайно, на таке наважиться
Мені теж учні школи казали, що багато енергії і яснобачення набагато краще.

Треба буде якось налаштуватися та хоча б на кашах тиждень посидіти. Хз чи я виберуся на заняття. Вже двічі були цього року, але мені як їхати, то ж тортури якісь. Та й гроші чималі, краще їх на ЗСУ витратити.

Треба буде якось налаштуватися та хоча б на кашах тиждень посидіти. Хз чи я виберуся на заняття. Вже двічі були цього року, але мені як їхати, то ж тортури якісь. Та й гроші чималі, краще їх на ЗСУ витратити.
Далеко?

Назад
Зверху Знизу