Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
У мене, як у Тірхен, асоціація з пелюстками, але не півонії, а троянди. А взагалі - ніякої креативної уяви, не те що, у інших!Абстракція. Які у вас асоціації? ))
Я думаю, що дівчинка, яка схожа на хлопчика, мріє не курчат пасти, а стати капітаном далекого плавання. А ще в них на деревах ростуть ниркиОсь вам завдання. Що ви думаете про цю картинку .
Переглянути вкладення 13223085
Це ж книга про акул 🙄Книга в руках дівчинки вказує на те, що незабаром настане час рослин.
Які у людей високі думки... А ми з Ганджубасом думаємо про просте, життєвеБезкінечність
А ось котів це зовсім не турбує![]()
О, боже! Я прочитала "Твій город"! Не знаю якЦе ж книга про акул 🙄
![]()
О, так! Стан - встати встав, прокинутися забув
Давно я не бачила невиспане коте! Це дуже нагадує невиспану людину
![]()
Я теж намагалася прочитати, але нічого не прочитала. Проте з картинкою на обкладинці впоралася нормально ))))О, боже! Я прочитала "Твій город"! Не знаю як![]()
Та я не намагалася, просто подивилася і відклалося "Твій город"Я теж намагалася прочитати, але нічого не прочитала. Проте з картинкою на книжці впоралася нормально ))))
Ти нам погрожувала, що в тебе вдома купа мотлоху, який ти будеш закидати нам в темуЩе дівчинка збентежина тим, що котам все можна .
Що везли?Хотів написати, що все моє вже давно в один рюкзак
Але згадав як ми їхали на бахмут, то вахтовку завантажили так що самим міста замало було)
Але ж по мірняку - рюкзак і все!)
Зміни аватарку, вона не актуальнаЦе уже цікавіше.
До речі мені подобається як люди вміють подорожувати з одним рюкзаком. Закинули все найнеобхідніше і вперед! А тут же, трясця, цілий чемодан незрозуміло чого тягнеш за собоюрюкзак і все!)
Я ще після пошуку фотографій все не впхнула назад, а тут знову шукай
Лено, ти нам теж можеш щось закинути... Я знаю, ти теж щось в себе знайдеш![]()
То було з якоїсь гумористичної розповіді, що дівчина нагрібає у відпустку дві валізи з одягом, а тоді весь час ходить у його (хлопця) сорочці і в шортах.Їхали якось до Амстердаму з друзями на вихідні
Я з рюкзачком, а напарник пер таку валізу здоровенну))
Ми нічого не знімали з житла і тупо кружляли по місту. Я валявся як він то тягав)))
Мабуть когнітивний дисонанс на фоні глибокого травматизму. Треба розбиратися гіпнозом.До чого ці натяки