Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Девачки, ви все не правильно кушаете бананы, як оказалось.![]()
Особливо якщо вона кацапка.Нащо вона так робить, немає зубів напевно?
Зараз дорогі зуби вставляти.
Всем привет. Я в больнице с пневмонией. Но в пятницу выписывают. Хотя ее лечат 10-14 дней. Но всем похуй. Зато впервые за 3 месяца в кровати поспал. Ну и оторвался по своему. Да и вообще ворвался, если кто понял. Доволен. Я в Киеве.
Ти диви, які завбачливі власники кав"ярні..![]()
Різні є.
Це відео прямо суперечить твоїй заяві. Дивно їсть банан лише одна дівчинка, а дві інші дівчинки, які знімають це відео – сміються з неї.Девачки, ви все не правильно кушаете бананы, як оказалось.![]()
У сенсі, різні за ціною, бо технології дешевше/дорожче.Ну не знаю, які там різні ще. Треба щоб кусали добре і не випадали.
Він не доброзичливий балакун?Добрий день шановни доброзичливи балакуни..і Айвенго..
Девачки, ви все не правильно кушаете бананы, як оказалось.![]()
Може хтось випадково знає волонтерів, які вивозять людей в Харків з області? Треба з Вовчанська рідних забрати.Поки що не виходить це вирішити. На місці її рідні питали, не хочуть брати тітку на борт, бо вона після інсульту, хоча і не лежача.
За будь які гроші, треба забирати, літає там.
Сделали какую-то операцию в полости рта. Иногда режут десну , что бы спасти зуб. Может поэтому не может есть нормально.Нащо вона так робить, немає зубів напевно?
Зараз дорогі зуби вставляти.
да ты поетка, дивись:
![]()
"Личка" це українською мовою особистівка.
Це дуже довге слово, люди у нас час прагнуть скорочення слів. ПП - приватні повідомлення. Або приват чи приватна )) От вподобайки, наприклад, дуже гарне слово, але навряд чи його вигадала молодь. Лайк - то коротше
Придумай як сказати українською здоровенный детина в спецовке![]()
А другий варіант це буде кремезний бовдур у лахмітті.
кремезний бовдур у лахмітті.
Може, такий флешмоб запилимо у групі?
Взагалі-то воно однаково не зовсім логічно, хоч "і лиш", хоч "але".Вам зрозумілий цей порошок?
іван соромиться в маршрутці
як притискають до дівчат
і лиш обурені дівчата
мовчать
(Хоча я б тут замість і лиш написала б але)
Взагалі-то воно однаково не зовсім логічно, хоч "і лиш", хоч "але".
Ну от дивись, як виходить: "він соромиться, але вони мовчать".Чого але?
Він соромиться, вони мовчать, без але
А коли "і лиш" - тоді виходить, що хтось замість них репетує
А, здогадалася, як буде логічно: "самі ж обурені дівчата мовчать".