Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟠 17:40 Загроза застосування КАБЗагроза застосування керованих авіаційних бомб#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 17:40 Загроза застосування КАБЗагроза застосування керованих авіаційних бомб#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Зазеркалье

бач, це про мене і моїх ляльок. В мене приємні емоції з ними. Але навіщо їх позбавлятися?

Приємних не треба позбавлятися.:іржач:
Коротше грішне з праведним все на купу як завжди.

• 🟠 17:40 Загроза застосування КАБЗагроза застосування керованих авіаційних бомб#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

Там були старі телевізори. Їх можна було розбирати на лампи. Ще там був сепаратор робити сметану. На стінах були старі сімейні фотографії в рамочках. Стояли величезні бутлі для вина. Всякі мішки з припасами. Наприклад з маком. Ще там був самогонний апарат. Також там сушилося листя тютюну. Всякий антураж типу пустої тари, дохлих мух, висіло всяке шмаття, скриня в тому числі, в якій повністю можна поміститися. Ще маленька комора була без світла, туди страшно було зазирати, бо темно. Ми з двоюрідним братом там тримати луки, стріли, і всякі дерев'яні мечі.:-)

Ще згадав, зимою там їжу тримали, бо там холодно було.
Наприклад домашній сальтисон.
Вот такий.

Приємних не треба позбавлятися.
Коротше грішне з праведним все на купу як завжди.
приплыли... Так я же с самого начала беседы не имела в виду отрицательные эмоции. Я писала про вещи, которые люди хранят, потому что жалко выкинуть, а не потому что это напоминание о чем-то. А ты мне сразу завернул про энергетику. Я решила, что не хочу сейчас в это вникать, тем более, что здесь куча народа не фанаты эзотерики. И вот в конце беседы мы таки выяснили, что говорим о разном! :D Если от приятных не надо избавляться, то и от нейтральных не обязательно. Ну лежат себе горы вещей, которые могут когда-нибудь пригодится, ну и пусть лежат.
А я даже не знаю, кто хранит вещи, которые напоминают о неприятном? :незнаю: Не, ну бывает, конечно, но не глобально же :)

слушайте, когда вы уже разойдетесь? Я хочу посмотреть сериал и идти спать - я живу по старому времени :увага:
Блииин... так уже спать пора и по новому :рл:

О, так это на металлолом - доход, однако! :ги:
никакого дохода, весь металлом был поглощен сараем Нарнией, я его месяц паковала по коробочкам :rolleyes:

как-то в детстве на огороде обнаружила кучу хлама. И там была моя кукла, про которую я не помнила! Но я ее опознала и притащила назад. Потому что хоть она и без ноги, но очень красивая! У нее было очень красивое лицо и голубые глаза. Как можно было выкинуть такую куклу?! :мораль:
И совсем недавно я свои 2 куклы - огромные - отмыла, переодела в новую одежду (спасибо малой племяннице) и теперь они сидят у мамы на диване. Мама, кстати, на них любуется, говорит, что они как подружки. Ой, надо будет не забыть сфоткать, они и вправду очень классные. У одной глаза в сторону уезжают, и если ее наклонить ко второй, то кажется, что они шепчутся.
Племяннице 2 года. Боюсь даже представить, что она с ними может сделать. Одна из них - ходящая. Раритет! :)
у меня мама передала ребенку кучу моих серебряных колец, которые я носила в юности, тоже такое ностальжи - когда рассматривала :D одно кольцо мне отец подарил на 16 лет, и внутри него мое имя написано. Так деть мне его не отдает! Я говорю: все нормально? Ниче, шо ты носишь кольцо с чужим именем? Она говорит: ваще отлично носится :D

у меня мама передала ребенку кучу моих серебряных колец, которые я носила в юности, тоже такое ностальжи - когда рассматривала одно кольцо мне отец подарил на 16 лет, и внутри него мое имя написано. Так деть мне его не отдает! Я говорю: все нормально?
О, так это же своему! Это норм! :угу:

Даю гарантію ніхто ні слова не поняв шо я розпинався.
:іржач:
потому что ты не умеешь объяснять :увага: :ги:

Я ушла спать. Про чердак поговорим завтра. Приходите. И вообще - готовьте какой-то интересный контент.
Всё, задание дала... спокойной ночи :ги:

Емоція, пов'язана зі старою річчю, або зі старою проблемою, яких людина не може позбутися, витягує на себе енергетику. Коли з цим розпрощаєшся енергетика яка туди витікала просто звільняється і стає доступною на щось інше, більш продуктивне.
проблема - так, а річ яким чином? тоді вже й житло потрібно оновлювати кожен рік-два-три. доречі переїзд чудово знищує хлам :D
енергетику на себе витягують скоріше токсичні люди, тому іх дійсно треба виводити зі свого життя. а старі проблеми за бажанням не завжди розсмоктуються :)

О, так это же своему! Это норм! :угу:
так я тоже хочу его носить! а мне не отдают! а оно мое! :(
Таким же. Є ж причина чому не хочеться попри весь здоровий глузд з нею розлучатись.
та в 99 відсотках ця причина - лінь, якщо не плюшкінізм :)

та в 99 відсотках ця причина - лінь, якщо не плюшкінізм :)

Я не думаю що це просто лінь, тримати гору радянських платівок просто так, радянські розетки, в які давно вилки не пролазять, а вони "можуть ще постояти", і т.д.

Я не думаю що це просто лінь, тримати гору радянських платівок просто так, радянські розетки, в які давно вилки не пролазять, а вони "можуть ще постояти", і т.д.
Згодна, гора радянських платівок та інший непотріб - це не лінь, це психологічна проблема. Але у такий сітуації потрібно спочатку вирішувати психологічну проблему, а не навпаки. Ви ж розумієте, що непотріб такого масштабу - це слідство проблеми, а не причина. І якщо ви видалите слідство, причина не зникне. Ймовірно стане ще гірше, бо людина буде намагатися скоріш заповнити цей вакуум.

я знайома с теоріей викидай речі - відкривай простір для нових можливостей. Я гадаю, що як мотивація прибрати непотріб - це супер. Але якщо намагатися замінити функціональні речі на інші тільки тому, що ім 4-5-10 років - це маніпуляція та філософія споживання. Звичайно, якщо ви отримуєте задоволення від нового - це ваші емоції, але говорить тим, хто їх не отримує, що енергія гаплик, це маніпуляція :)

Честно? Вы - не плюшкин :) Так бодро все пристраивать :) У народа обычно одна мысль об отдать\выкинуть вызывает отторжение и желание отстоять безопасность барахла.
У большинства же завалы еще из-за отсутствия ресурса\желания на них, этож надо перебрать, пересортировать, кудато отвезти - мне уже лень :D
ЗЫ А рукодельное - это вообще святое!!!

Я винтажник) бабушкины сапожки иногда выгуливаю, 197.. года. Чёрная классика на каблуке. :збентежений:

У мене є якісь гдр*івські штуки круглі бумажні. Схоже набор фільтрів, але неясно для чого.
В сараях було всього багатенько. Шкода, згоріли з усіма речами.

потрібно спочатку вирішувати психологічну проблему

Однозначно!

я знайома с теоріей викидай речі - відкривай простір для нових можливостей

Да, є така теорія, виливати вчорашній чай з кружки, а то ніяк буде налити сьогоднішній.

Але якщо намагатися замінити функціональні речі на інші тільки тому, що ім 4-5-10 років - це маніпуляція та філософія споживання.

А функціональні старше 10 років? Бувають старше 40.

якщо ви отримуєте задоволення від нового - це ваші емоції, але говорить тим, хто їх не отримує, що енергія гаплик, це маніпуляція

Їй не може бути гаплик. Вона тільки може розприділятися так як її направляють.
Якщо вона розприділяється на захист того що уже себе віджило в житті і давно виконало своє призначення - вона розприділяється неоптимально. Тому що вона іде проти течії, заважає тому, що повинно прийти на заміну. Може бути що завгодно - люди, з якими пора прощатися, речі, емоції.

Важка езотерика коротше. Нагнав як завжди на жіночі теревені не пойми чого.:D

Я винтажник) бабушкины сапожки иногда выгуливаю, 197.. года. Чёрная классика на каблуке. :збентежений:
вінтаж у тренді :D в мене донька відібрала у дідуся джинсуху: дірки, оверсайз, потертесті - тепер модна ходить :D

Да, є така теорія, виливати вчорашній чай з кружки, а то ніяк буде налити сьогоднішній.
Алегорія красива, але не дуже доречна, ви пропонуете викидати кожен день кухоль и купувати новий :)

А функціональні старше 10 років? Бувають старше 40.
Так деякі функціональні. В мене багато приладдя для рукоділля з радянского союзу: гачки, спиці, голки, голкотримач, п'яльця. Мати в мене користуеться суліями, коли вино робить

Їй не може бути гаплик. Вона тільки може розприділятися так як її направляють.
Якщо вона розприділяється на захист того що уже себе віджило в житті і давно виконало своє призначення - вона розприділяється неоптимально.
ну як енергія може розприділятись на захист гачка, якому 40 років? :) ну тобто якщо це нефункціональний непотріб - так треба викидати, якщо ні, то навіщо?

Тому що вона іде проти течії, заважає тому, що повинно прийти на заміну. Може бути що завгодно - люди, з якими пора прощатися, речі, емоції.
люди та емоції тут я з вами згодна, але ж це не завжди залежить від бажання. іноді це слідство психологічної проблеми і треба вирішувати ії

Важка езотерика коротше. Нагнав як завжди на жіночі теревені не пойми чого.:D
:пиво:

В мене багато приладдя для рукоділля з радянского союзу: гачки, спиці, голки, голкотримач, п'яльця.

Ого :)
А журналів "Валентина" нема? Це з 90-х вже. Люблю серветки гачком плести, круглі. Це як медитація. У Валентині класні схеми були. :)

6eb1b81643bd812f2.jpg

Вітаю! :) Всього самого теплого,необхідного та приємного!:пиво: Ну,а ще здоров'я та міцних нервів! :yahoo::збентежений::кручусь:

Назад
Зверху Знизу