Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Усього два, дякуючи боговіОсь знайшла серіал, детектив, комедія та трилер. В одному флаконі.
,,Бортпровідниця,, 2020. Кілька сезонів.
Там ще пишуть, що у неї постійно будуть галлюцінації і флешбеки, і так усі 2 сезони. Подумай спершу гарненько, чи точно таке развеселитьГоловна героїня серіалу працює на лайнері. Після непростого вечора з веселощами і випивкою героїня прокидається рано вранці, відчуваючи жахливе похмілля. Однак далеко не воно стає головною проблемою, адже поруч з собою жінка виявляє труп невідомого. Про те, що сталося минулого вечора, героїня звичайно ж нічого не пам'ятає. (с)
Може, подивимося міні-серіал (7 серій) "Ярмарок марнославства" 2018? Ти, звісно, могла його вже подивитися.. Тема не нова, але я, наприклад, роман не читала і жодної екранізації не бачилаОчі хочуть чогось іншого.
Я погодилась з Е.N на всі 100. 😊Я могла. Дивний той юзер був.
Цей - не дивилася. Дякую .😊Може, подивимося міні-серіал (7 серій) "Ярмарок марнославства" 2018?
"Білочка"Побачила у Тредсі. У мене теж було таке морозиво дитинства🍨
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я у відпустці![]()
Десь з годину тому я теж не могла зайти на ХФ, хоча Тредс, ФБ, Інста - все працювало.І у мене знов проблеми зайти на ХФ![]()