Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ви як? Дим...Доброго ранку!
Живі. В мене на роботі доволі гучно було, хоча воно і не дуже близько.Ви як? Дим...
У мене норм, з моєї сторони дим не бачуВи як? Дим...
У мене і чутно було не сильно і не всеЖиві. В мене на роботі доволі гучно було, хоча воно і не дуже близько.
А в мене і дим видно. По нашій вулиці, кажуть, прилетіло.У мене і чутно було не сильно і не все
А я в якості підтримки для себе вже другий день роблю макіяж. Зазвичай же ходжу "по-домашнєму", як сказав мені один, коли я на першу зустріч прийшла в капрі, а не в сукні, і без зачіскиДві безсонні ночі поспіль довели до повного несприйняття реальності+мігрень. Тому вчора надвечір влаштувала собі маленьке домашнє спа - теплу ванну, аромати, нервово-паралітичні трав'яні чаї
За підсумками, сьогодні спала міцно, як людина з чистою совістю і нічого не чула. Сьогодні змогла зробити те, що відклала і тримаюся далі
У мене також бувають таки помади, щоб гарненько стояли на комодіА я в якості підтримки для себе вже другий день роблю макіяж. Зазвичай же ходжу "по-домашнєму", як сказав мені один, коли я на першу зустріч прийшла в кар'єрі, а не в сукні, і без зачіски), а сьогодні навіть губи нафарбувала (взагалі від цього відвикла, тепер помада дуже заважає), і ось щойно купила собі червону помаду. Не знаю чи буду користуватися, тим паче, що не можу підібрати ідеальний колір, але хай буде. Дві, куплені минулоріч, валяються, то це їм до товариства ))
Голова в мене сьогодні теж починає боліти, але ж дощі обіцяють.
Сьогодні нічого не болить. Боліла вчора, позавчора + у мене остаточно здохла пралка і прийшлося ще і це якось виришуватиГолова в мене сьогодні теж починає боліти, але ж дощі обіцяють.
Ура! Виявився нормальний колір. Це перша моя червона помада, яка справді влаштовує за кольором. Дякувати, що в Еві є пробники, щоправда лише на дешеві помади, там мабуть у складі всіляка фігня. Ну та часто я нею не користуватимусь.У мене також бувають таки помади, щоб гарненько стояли на комодіУ них футляри гламурні
![]()