Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Парадний костюмДуже зручно під штанцята
![]()
![]()
Не блищить розумом, ну шо ж.
Чоловіки натяків не розуміють. Але дівчата про це дізнаЮться набагато пізніше, коли життя вже само собою якось влаштується. (або не влаштується)
А, насправді він відповів: "Ти мене не цікавиш".
Лена, а шо ти дивишся після Белгравії?
Ось зараз повнометражку "Присяжний номер 2"(Juror No. 2) , юридичний трилер, реж Клинт ИствудЛена, а шо ти дивишся після Белгравії?
А я почала Белгравію. Ось намагаюся навскидку згадати, що там було з тим ВатерлооОсь зараз повнометражку "Присяжний номер 2"(Juror No. 2) , юридичний трилер, реж Клинт Иствуд
Так і норовиш збігти в детектив!Ось зараз повнометражку "Присяжний номер 2"(Juror No. 2) , юридичний трилер, реж Клинт Иствуд
Ірина, а ти що дивишся?Є мітла....
Та ні поразка була при Ватерлоо. Про Аустерлиц пом'ятаю тільки "небо Аустерліця" яке бачив Болконский коли лежав там десь на полі...Учили уривокА я почала Белгравію. Ось намагаюся навскидку згадати, що там було з тим ВатерлооЦе була перемога Бонапарта чи поразка? 🙄 Мені здається, перемога. А як тоді називалося те місто, де його розбили і полонили? Не дивлячись в гугль
Аустерлиц якийсь?
Я чемно подивилася два "сюсю"- фильмаТак і норовиш збігти в детектив!![]()
Я вперше натрапила на серіал- темне фентєзі ,,Смарагдове місто,, 2016-2017 р.р. 10 серій.Ірина, а ти що дивишся?![]()
Опаньки...Страшила-то то вже не тойЯ вперше натрапила на серіал- темне фентєзі ,,Смарагдове місто,, 2016-2017 р.р. 10 серій.
Дороті 20 рочків. Красуня. Ураган закинув їі у країну ОЗ. Страшила - красень, відьми - казкові, пригоди дивні. 😊
Молодець! Пам'ятаєш. Подивилася в гуглі, дійсно, Аустерліц - перемога, Ватерлоо - поразкаТа ні поразка була при Ватерлоо. Про Аустерлиц пом'ятаю тільки "небо Аустерліця" яке бачив Болконский коли лежав там десь на полі...Учили уривок
Ну...я це пам'ятаю тому що якось одна дуже обізнана пані, після гучних свят, закривши очі руками від світла, наголосила шепотом "Боже, боже, я розбита як Наполеон під Ватерлоу" (с)Молодець! Пам'ятаєш. Подивилася в гуглі, дійсно, Аустерліц - перемога, Ватерлоо - поразка![]()
В бойовому запалі важко було зрозумітиВідмовилася підкріпитися чи атакована з флангу?