Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Та нічого, я цей пост прочитав - коли їхав додому вечеряти)))Буду це враховувати ))
ЖахіттячкоТа нічого, я цей пост прочитав - коли їхав додому вечеряти)))
Подивився час - 10:40, та посміхнувся. Бо в мене ранок починається о 5 ранку(((.
"Доброго часу доби!"? Та ні, краще ранку. Я теж бачу твоє вітання не вранці, але воно так гріє душу! "Ранок" - це коли все ще попереду, і від цього світлішаєБуду це враховувати ))
Коли ввечері бачиш повідомлення про ранок, - ніби часу у добі додається! Такий цікавий ефект. Невже не помітили ще?Та нічого, я цей пост прочитав - коли їхав додому вечеряти
Так, є й переваги - з роботи о 15:30.А робота о 7-й?
Ні ні, все правильно. Ранок офіційно закінчується о 12:00, коли починається день."Доброго часу доби!"? Та ні, краще ранку. Я теж бачу твоє вітання не вранці, але воно так гріє душу! "Ранок" - це коли все ще попереду, і від цього світлішає
...
Лена, а ти що дивишся?
В останні хвилини останньої серїі другого сезону - у Ади буде такий розклад, що ніяки карти б не вгадали. ( ні, ніяких немовлят😁)Дійшла до весілля тітоньки Ади Ну яка ж егоїстична свиня ця її сестра! Хотіла, щоб сестра усе життя при ній жила, ну взагалі. Де таке бачено? Зрада, каже!
Заінтригувала.. Мені ще 2 серії до цього моменту Щодо немовлят - шкода, було б дуже прикольноВ останні хвилини останньої серїі другого сезону - у Ади буде такий розклад, що ніяки карти б не вгадали. ( ні, ніяких немовлят😁)
А які там дворецькі. А прислуга.Лена, а ти що дивишся?
Давай до нас, у "Позолочений вік"! Картинка красива, як у серіалі "Версаль". Інтриги неймовірні
Третій сезон обіцяють. Я гадаю, окрутять герцога Бікінгема. Хоча гуглила, останій помер десь у ті часи. Так що може брак буде недовгий. 😊Заінтригувала.. Мені ще 2 серії до цього моменту Щодо немовлят - шкода, було б дуже прикольно
Про цих теж цікаво.А які там дворецькі. А прислуга.
Я теж. На півночі США дійсно навіть до війни за відміну рабства негри жили краще, але щоб такий будинок, як у батьків міс Скотт, прислуга, всі справи? - нізащо не повірюЄдине - не зовсім вірю, що темношкірі американці так жили у ті часи.
І не кажи.І трошки нудно про них. Мішалися під ногами. 😁
Та верхівка арістократіі ( чи як воно там у Америці) по прізвищам так сяк як насправді. І боротьба за нову оперу ( щоб ми так жили ) була тоді. Тому сподіваюсь, що набрешуть несильно. 😁Та кому потрібна ця історична правда! Он, у Бріджертонах герцоги навіть чорні, і нічо