Тут могла бути Ваша реклама!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🔴 10:47 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 10:47 Повітряна тривога в Харків.обл.
Обережно! :D
470210127_1108789817705102_440867958100902230_n.jpg

Буду це враховувати :)))
"Доброго часу доби!"? :-) Та ні, краще ранку. Я теж бачу твоє вітання не вранці, але воно так гріє душу! :любов: "Ранок" - це коли все ще попереду, і від цього світлішає :)

Та нічого, я цей пост прочитав - коли їхав додому вечеряти
Коли ввечері бачиш повідомлення про ранок, - ніби часу у добі додається! Такий цікавий ефект. Невже не помітили ще? :ги:

Кіт у шоці :-)

"Доброго часу доби!"? :-) Та ні, краще ранку. Я теж бачу твоє вітання не вранці, але воно так гріє душу! :любов: "Ранок" - це коли все ще попереду, і від цього світлішає :)
...
Ні ні, все правильно. Ранок офіційно закінчується о 12:00, коли починається день.
:увага:

Лена, а ти що дивишся?

Давай до нас, у "Позолочений вік"! :ги: Картинка красива, як у серіалі "Версаль". Інтриги неймовірні :)

А дія швидка, як у Вікінгах! :-) Тільки вікінги билися мечами і стрілами, а ці б'ються інакше. Чоловіки грошима і вигадливим розумом, а жінки інтригами, скреготом китового вуса у корсетах і голосним шурхотом шовкових суконь. :-)

Дійшла до весілля тітоньки Ади :-) Ну яка ж егоїстична свиня ця її сестра! :-) Хотіла, щоб сестра усе життя при ній жила, ну взагалі. Де таке бачено? Зрада, каже! :-)
В останні хвилини останньої серїі другого сезону - у Ади буде такий розклад, що ніяки карти б не вгадали. ( ні, ніяких немовлят😁)

В останні хвилини останньої серїі другого сезону - у Ади буде такий розклад, що ніяки карти б не вгадали. ( ні, ніяких немовлят😁)
Заінтригувала.. :кава: :ги: Мені ще 2 серії до цього моменту :) Щодо немовлят - шкода, було б дуже прикольно :-)

Лена, а ти що дивишся?

Давай до нас, у "Позолочений вік"! :ги: Картинка красива, як у серіалі "Версаль". Інтриги неймовірні :)
А які там дворецькі. А прислуга.
Єдине - не зовсім вірю, що темношкірі американці так жили у ті часи. І трошки нудно про них. Мішалися під ногами. 😁

Заінтригувала.. :кава: :ги: Мені ще 2 серії до цього моменту :) Щодо немовлят - шкода, було б дуже прикольно :-)
Третій сезон обіцяють. Я гадаю, окрутять герцога Бікінгема. Хоча гуглила, останій помер десь у ті часи. Так що може брак буде недовгий. 😊

А які там дворецькі. А прислуга.
:угу: Про цих теж цікаво.
Єдине - не зовсім вірю, що темношкірі американці так жили у ті часи.
Я теж. На півночі США дійсно навіть до війни за відміну рабства негри жили краще, але щоб такий будинок, як у батьків міс Скотт, прислуга, всі справи? - нізащо не повірю :)
І трошки нудно про них. Мішалися під ногами. 😁
І не кажи. :-)

Та кому потрібна ця історична правда! :-) Он, у Бріджертонах герцоги навіть чорні, і нічо :-)
Та верхівка арістократіі ( чи як воно там у Америці) по прізвищам так сяк як насправді. І боротьба за нову оперу ( щоб ми так жили ) була тоді. Тому сподіваюсь, що набрешуть несильно. 😁

Назад
Зверху Знизу