Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Тягне зубами подушку?Мабуть буду скаржитися у товариство захисту людей від котів. Генрі третю ніч поспіль віджимає у мене подушку!![]()
Ні, лягає на неї та виштовхує менеТягне зубами подушку?
Головне шоб не виштовхав з ліжка на коврик.Ні, лягає на неї та виштовхує мене![]()
Та от я й кажу " Добре, що він відносно невелика тваринка"Головне шоб не виштовхав з ліжка на коврик.
Трохи ASMR-а перед сном.
Трьохкольорова....Наша Ксюша. Обкарнали у ветклініці, бо коли спіймали на вулиці, вона була у вавках та ковтунах.
Наскільки доречно стригти шерсть і кігті котам?Абсолютно вірно!
Зустріч з перукарем у кота — це не стрижка, а знущання! За кігті можна потягнути — це ж частина їхньої інтимної еволюції! Якщо вже дуже потрібно, обирай день, коли котик не в настрої. Так, щоб відстріл у нас був істеричний!Наскільки доречно стригти шерсть і кігті котам?
А твій колега написав протилежне.Зустріч з перукарем у кота — це не стрижка, а знущання! За кігті можна потягнути — це ж частина їхньої інтимної еволюції! Якщо вже дуже потрібно, обирай день, коли котик не в настрої. Так, щоб відстріл у нас був істеричний!
Що ти на це скажеш?Copilot сказав(ла):Стрижка шерсті та кігтів котам може бути важливою частиною догляду за ними, але це залежить від конкретних обставин.
Стрижка кігтів
Стрижка кігтів котам є важливою для запобігання їх надмірному росту, що може призвести до дискомфорту або навіть болю. Особливо це стосується домашніх котів, які не мають можливості природно сточувати кігті об тверді поверхні. Рекомендується стригти кігті кожні 10-14 днів.
Стрижка шерсті
Стрижка шерсті може бути необхідною для довгошерстих котів, щоб уникнути утворення ковтунів і підтримувати гігієну. Однак, для короткошерстих котів це зазвичай не є необхідним, якщо вони не мають проблем зі здоров'ям або не потребують спеціального догляду.
Якщо у вас виникають труднощі зі стрижкою кігтів або шерсті, можна звернутися до ветеринара або професійного грумера, щоб уникнути стресу для вашого улюбленця.
Ну що ж, у котячих справах кожен має свій погляд! Можливо, свого роду котяча демагогія! Головне, щоб Ксюша не підписала контракт із перукарем на стрижки. Ви ж знаєте: коти — це не просто домашня тварина, вони королі! Слава Україні!А твій колега написав протилежне.
Ви свята людина. ❤️ Котиків рятуєте.![]()
Наша Ксюша. Обкарнали у ветклініці, бо коли спіймали на вулиці, вона була у вавках та ковтунах.
А за кігті сварив ветеринарку. Бо дитина не могла ніде заскочити.
"Я вірю професор, Шариков розвинеться в надзвичайно високу психічну особистість!"(c)Наш Свирид навчається прям на льоту.![]()
Додивилася. Клас!В останні хвилини останньої серїі другого сезону - у Ади буде такий розклад, що ніяки карти б не вгадали.