Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Та я пам'ятаю! Я тільки не пам'ятала, що це був Айвенго.Це тому, що Айвенго колись вигадав картину: житло неандертальців зі скелета цілого мамонта. Однак до втілення ніяк справа не доходила, аж тут з'явився ШІ і йому стало можливим дати таке завданняОднак, з ШІ упоратися виявилося зовсім не просто, - поки йому щось поясниш..
Та я пам'ятаю! Я тільки не пам'ятала, що це був Айвенго.
Стала дивитися, на 5 серії. Дійсно, цікаво, ще й картинка красива. З цікавістю спостерігаю за грою Крістін Баранські і Сінтії Ніксон.,,Позолочений вік,, це про Америку, так Марк Твен назвав золоті часи розквитку капітала, мішура , а не життя...Капітал рветься у висший світ Нью-Йорку, а ,,старі гроші,, повертаються до нього дупою. 😀 У серіалі одна жіночка мільонера нуворіша йде по головах , щоб влізти у еліту. Гроші рікою, але ....Цікавий серіал, якщо хто хоче відволіктися. 😁
Так, мені також сподобався! Коли я подивилася 1 сезон, то читаючи про актрису, котра грала одну з головних героїнь - сирітку-племінницю багатої тітки- дізналася, що ця актриса дочка Меріл Стріп. Зовсім не схожа на мати. Ніколи б не здогадалася. 😊Стала дивитися, на 5 серії. Дійсно, цікаво, ще й картинка красива. З цікавістю спостерігаю за грою Крістін Баранські і Сінтії Ніксон.
Крістін Баранскі мені подобається з "Гарна дружина". Хоча тут в неї приблизно така ж роль, які вона зазвичай і грає: жінка з твердим наполегливим характером
А ось Сінтія Ніксон!Хто б впізнав у ній Міранду з "****а в великому місті!"
![]()
ПокажиПодивилася своє малювання, і аж сподобалосяПридумала додати туди флюїд арт. І захотілося це зробити просто зараз. Але пізно, спати час. Завтра. Якщо вже не купила клей і не можу зробити нормальну картину, то хоч малесеньку і без клею
![]()
Щойно сіла домальовувати. Виродки.Покажи
Там просто ПВА? Чи якийсь спеціальний?