Вибраторы для женщин и девушек

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Та бачила прогноз, тож насолоджуюся моментом. Але щось ця спека так вимотала, що нічого не хочеться робити. Ну ото поприбирала хіба що. А вправи робити ніяк не візьмуся сьогодні, все відкладаю та відкладаю. А ще як трохи знизилася температура, то хочеться смачненького, я ж таки сіла на дієту. А як жарко, то їсти не дуже хочеться. А оце зараз би печива погризти, прямо мрію :-)
У мене також дієта. Саме морозиво та окрошка

Моя улюблена літера - А. Чотири речення підряд, і кожне з неї починається :-)

Та бачила прогноз, тож насолоджуюся моментом. Але щось ця спека так вимотала, що нічого не хочеться робити. Ну ото поприбирала хіба що. А вправи робити ніяк не візьмуся сьогодні, все відкладаю та відкладаю.
Я теж прокрастіную, хоча треба робити вправу на Новий Місяць :-) Теж трохи поприбирала.

Я теж прокрастіную, хоча треба робити вправу на Новий Місяць :-) Теж трохи поприбирала.
Але дивно, що робила, коли було дуже жарко, а сьогодні, коли майже добре, розслабилася. Хоча може це той новий місяць так впливає.

Але дивно, що робила, коли було дуже жарко, а сьогодні, коли майже добре, розслабилася. Хоча може це той новий місяць так впливає.
Ще й як впливає. Я, наприклад, сьогодні спала 3 години і все, безсоння. Ну, я традиційно залежна від фаз Місяця :)

Після того як подорожчала питна вода, я все думаю, що треба зайнятися вивченням питання фільтрів. Як дізнатися чи насправді вони так добре очищують? Поганська нібито з більш глибокої свердловини, а про інші чула, що або неглибокі, або звичайна фільтрована з-під крана. Ви щось чули про це? Мені поки що ліньки заглиблюватися у цю тему, я ще від вивчення косметики не відійшла :іржач:
До речі, купила консилер Essеnсе в Еві, і там немає терміну придатності. Це дуже дивно.

Це на тебе не схоже :ги: Ти завжди ретельно все вивчаєш.
Не завжди. Але останнім часом намагаюся :угу: Але це було інтернет-замовлення. Я, до речі, спочатку шукала термін на тестері, бо на сайті знижка, а дати ж виготовлення не пишуть. То на тестері не було. Ми з продавчинями вирішили, що буде на самому продукті. І от його нема, шукали всім магазином. Вони подивилися на сайті, і мені показали, там написано "новинка", отже термін має бути нормальний. Але я пішла ще раз подивитися з додатку, з якого замовляла, то там про новинку нічого немає. Ну, продавчині дуже дивувалися, ще вони порадили написати про це відгук на сайті. Я написала, але поки що він навіть не опублікований.

Я прийшов до того що нірвана це сансара.
Поясни... Нірвана - це ж свобода від будь-яких бажань. А сансара - коло перероджень, воно ж включає в себе не лише перебування десь у всесвіті.

До речі, вправи я таки зробила. 2.5 години! З невеличкими передишками, та все одно. Хоча може я щось плутаю. Треба наступного разу час замітити.

Поясни... Нірвана - це ж свобода від будь-яких бажань. А сансара - коло перероджень, воно ж включає в себе не лише перебування десь у всесвіті.
Це означає що спроба "катапультуватися" з грішної землі в примарні астрали це тимчасова гра. Рано чи пізно приземлишся назад і будеш жити. Як казали дзен монахи - день як день, рубаю дрова, ношу воду.
Але все прекрасне воно теж тут.

Це означає що спроба "катапультуватися" з грішної землі в примарні астрали це тимчасова гра. Рано чи пізно приземлишся назад і будеш жити. Як казали дзен монахи - день як день, рубаю дрова, ношу воду.
Але все прекрасне воно теж тут.
Зрозуміла. Тоді можна сказати, що нірвана - це не саме сансара, а взагалі все. Якщо, звісно, ти (чи хтось) можеш досягти такого стану. Але хто цього може досягти? Зовсім немає бажань? Як щодо відчуття голоду чи болю? Це зовсім не прекрасне. Отже нірвана - це тимчасове.

Зрозуміла. Тоді можна сказати, що нірвана - це не саме сансара, а взагалі все. Якщо, звісно, ти (чи хтось) можеш досягти такого стану. Але хто цього може досягти? Зовсім немає бажань? Як щодо відчуття голоду чи болю? Це зовсім не прекрасне. Отже нірвана - це тимчасове.
Ну нірвана частіше всього в значенні "рай", а сансара якщо не саме пекло, то складне земне існування.
Є бажання чи немає, якщо ти рішив позбутися бажань, то це теж бажання.
Голод, біль, це властивості тіла, у них є функції. Просто саме тіло це інструмент втілення в "твердий світ", щоб можна було взаємодіяти з цим атракціоном.

Сніданок. :їжа:

Це означає що спроба "катапультуватися" з грішної землі в примарні астрали це тимчасова гра. Рано чи пізно приземлишся назад
Тю, ну звісно. Хто ж з більш-менш обізнаних людей думає, що однократне катапультування в астрал з скиданням поточного белкового тіла вирішить проблему :-) Зрозуміло, що інкарнацій ще сила-силенна, "як листів на дереві".
Але нірвана - це те, що в кінці усіх втілень. Або, якщо душа дуже просвітлена, то може припинити втілення. Але ж хто такий? Ну може деякі настоятелі монастирів на Тибеті цього й досягли.

Моя Вчитель езотерики каже, що більше на Землю ні ногою :) Я їй не вірю, звідки вона там знає?! Вона не автор всесвіту.

Назад
Зверху Знизу