Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Післяобідній дзен

OIG3.jpg
Копчений окунь.. :їжа: Смачняшка. Мій дід ловив їх в Оскольському водосховищі і коптив на саморобній коптилці. Зараз такі можна просто купити, а тоді він майстрив.

копчені_ окуні.jpg
 
3-тя серія мелодрами :)
 
Інколи я думаю : як чудово було б жити в Німеччині! Мене влаштовують їхні порядки. І сама я не схильна порушувати правила.
 
Знову рветься до нього на роботу?
Я не прислухалася. Мені то не дуже цікаво, щоб ще відволікатися від своїх справ, слух напружувати :-) А раніше - то просто зацікавилася про що можна кричати пів години.
 

Чудова космічна тема.

Згадалася одна з улюблених у Muse.



Люди будуть говорити, що нас ніхто не бачить,
Що ми відщепенці і зовсім одні.
Вони вірять, що нічого не здатне встановити з нами контакт
І вивести нас із безмежної темряви.

Вони помиляються,
Вони не праві.
 
Зараз відбувається коридор затемнень, зараз твориться наше майбутнє.:увага:
Ти вже зрозуміла шо в тебе твориться?
Так, зрозуміла. В мене сусіди третій день гризуться. Сподіваюся, я з ними не назавжди :-)
До речі, поки тебе не було, я тут у тренажерний зал почала ходити :ги:
 
Зараз відбувається коридор затемнень, зараз твориться наше майбутнє
Tetiana Uranova
1 д. ·
Ймовірно, багато хто з вас відчув вплив Місячного затемнення, який стався 25 березня 2024 року. Це затемнення може призвести до деяких труднощів у роботі та просування вперед. У державних органах можуть виникнути перешкоди, а фінанси надійдуть після важкої роботи.
✅ З лютого 2024 року умови переговорів стали обговорюватися таємно. Можливо, це стосується контролю над територіями, земельними ресурсами та газовими потоками.
✅Я припускаю, що на початку березня 2024 року було підписано попередню угоду, яку потім було доопрацьовано. Тепер настав сприятливий час для остаточного врегулювання. Звичайно, умови угоди ще змінюватимуться, і результат ми побачимо наприкінці квітня-початку травня.
✅До середини серпня 2024 року триватимуть пожежі та катастрофічні ситуації в тих місцях, де вони сталися за 3-4 дні до цього затемнення. Наприкінці травня 2024 року ми побачимо, які реальні сили в РФ, а наприкінці червня - в України. Тоді й розпочнуться "торги". У квітні – травні 2024 року ми згадаємо про Кримську війну 1853 року. Кожен може прочитати, з чого все почалося та як розвивалося. Думаю, що лише почнемо згадувати. Усі погляди знову будуть звернені до Причорномор'я, Одеси. Активність у цьому напрямку триватиме до серпня 2024 року. Потім буде результат.
✅До середини серпня 2024 року ми знову згадаємо про Ізраїль та Туреччину. Це, безумовно, важливий рік для цих країн. Ймовірно, Туреччина на свою територію запрошуватиме іноземних військових, не розголошуючи це. Принаймні ця країна прискореними темпами збільшує військовий контингент. За те, що платили Туреччині, і вона була задоволена і була осторонь, закінчилося. Можливо, у цій країні знову згадають про велич Османської імперії.
✅Польща буде зайнята логістичними шляхами, транспортом, перевезеннями, переміщенням військових. Важливі законодавчі акти будуть ухвалені в Сеймі. Керівник країни зіткнеться із труднощами. Буде перегляд документів та умов, згідно з якими Польща увійшла до Євросоюзу. Це стосується і мігрантів, і торгівлі між Польщею та країнами ЄС та логістики. Ця країна стане однією з небагатьох у ЄС, яка у 2024 році задаватиме тон подіям у Європі.
✅Під час дії цього затемнення, яка триватиме до середини серпня 2024 року, ми можемо потрапляти в ситуації, які через людську дурість і невдячність змусять нас пожертвувати чимось.
✅Я б сказала, що в період дії цього затемнення різко змінюватимуться долі багатьох людей, країн. У рази зростуть несподівані, таємні, збройні протистояння, зіткнення, небезпека задихнутися. Вибух. Відбудеться величезна крадіжка, можливо це банк, про який заговорять у ЗМІ.
✅Час для розуміння, що робити далі у бізнесі, проектах, партнерстві для просування вперед. Колишні дії не підходять. Ситуації, які зараз виникають у вашому житті, є ключем до вирішення цих питань. Будьте уважні та зрозумієте.
✅Попереду на нас чекає 8 квітня 2024 року - Повне Сонячне затемнення у знаку Овна. Воно принесе зміни на території Північної Америки. Особливо в Мексиці, США, Канаді.
✅Поки триває затемнення, ми маємо діяти нестандартно, і тоді зможемо знайти рішення у складних ситуаціях. На перший план виходять усі типи відносин. Шлюбні, ділові, споріднені, дружні. Напруга та проблеми наростають. Це час, коли звільняємося від вже непотрібних зобов'язань. Відносини, в яких ми "ув'язнули", як у глині і не було можливості вибратися, завершуються.
 
Як вона мене дістала. От просто хочеться психонути, піти і натовкти пику. Звісно, я так вчинити не можу, та й її чоловік не дав би цього зробити (а може навпаки - радий би був? :-)) Насправді я така млява на цю дощову погоду, що навіть дратуватися не дуже виходить. Але все-таки вона своїм несподіваним верещанням вибиває мене зі спокійного настрою. Чи в стелю їм покричати :-) Так я не впевнена, що вони почують. От інші мої сусіди почують точно. Та й голос в мене не гучний. А то б мабуть вже спробувала :-)
 
Як вона мене дістала. От просто хочеться психонути, піти і натовкти пику. Звісно, я так вчинити не можу, та й її чоловік не дав би цього зробити (а може навпаки - радий би був? :-)) Насправді я така млява на цю дощову погоду, що навіть дратуватися не дуже виходить. Але все-таки вона своїм несподіваним верещанням вибиває мене зі спокійного настрою. Чи в стелю їм покричати :-) Так я не впевнена, що вони почують. От інші мої сусіди почують точно. Та й голос в мене не гучний. А то б мабуть вже спробувала :-)
Я б пішла в двері їм постукала і голосно сказала, що про них думаю :) (це якби не відкрили). Через двері добре чутно. :ги:
 
Купила цукерки шоколадні з желейною (скоріш мармеладною) начинкою. Апельсин, вишня, малина, банан. Думала, буде й чорна смородина, я взагалі-то її замовляла і продавчиня сказала, що там є, але ні :-)
 
Назад
Зверху Знизу