Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А мені не здається, що це пусте переливання, а здається абсолютно необхідним :) Без цих двох слів, з якимось одним, мені був би незрозумілий смисл.
Точніше, той смисл, який я вбачаю у вірші (бо ти бачиш інший, Равлик теж бачить свій вариант).
Бо ти дивишся зі своєї, відомої нам, позиції. Думаю, що ніхто такий смисл там не побачить :-) А ми з Марією бачимо не інші смисли, а варіанти як зробити вірш більш довершеним.

а роскошним бюстом похвалитися на можуть?
Накладні груди

135773914.jpg
:гітара: :груди3:

Ага. От тіки за які такі гріхи він людям(і не тільки) пожиттєве ув'язнення присуджує...
Ми самі на це "підписалися". Захотіли подивитися, а що це за Земля така, а як це - їсти, пити, бігати, плавати, вимовляти якісь звуки. В інших світах/на інших планетах це робиться не в білкових тілах, не доводиться народжуватися і вмирати в крихких тілах. Нема білкового тіла - нема болю/проблем. Бачив на фото НАСА, як зароджуються якісь нові зірки? Ну от приблизно так "зароджуються" і "тіла" на інших планетах, і руйнуються так само - тобто безболісно і безпроблемно, бо боліти нічому :)

Бо ти дивишся зі своєї, відомої нам, позиції. Думаю, що ніхто такий смисл там не побачить :-) А ми з Марією бачимо не інші смисли, а варіанти як зробити вірш більш довершеним.
Ясна річ. :ги:

Ти абсолютно права :угу: Зараз, з цими технологіями відеозйомки - з розмиванням дефектів - легко можна зробити непомітним перехід від власних грудей до накладного б'юсту :-)

Це пісня яку я почув коли ішов по центру міста, а її грав вуличний музикант. І я вслухався в слова і в мене прямо сльози полилися, якась така хвиля емоцій, а я почув цю пісню вперше в житті. Потім знайшов текст і так декілька разів перечитав і кожен раз аж сльози. Ніколи такого не було зі мною.Думаю вона просто сильно співпала з моїм особистим моментом.

Як багато зараз дівчат лабають на гітарах всесвітньо відомі хіти :) І усі обов'язково з красивим бюстом і в одному бюстгалтері. :-) (для усіх категорій споживачів, любителів музики і не таких вже й любителів). Цікаво, а як викручуються ті дівчата, які грати вміють, а роскошним бюстом похвалитися на можуть?

Мені подобається Габрієла.
Вона дуже скромна.
Але в неї 1,6 млн. підписників.

Це пісня яку я почув коли ішов по центру міста, а її грав вуличний музикант. І я вслухався в слова і в мене прямо сльози полилися, якась така хвиля емоцій, а я почув цю пісню вперше в житті. Потім знайшов текст і так декілька разів перечитав і кожен раз аж сльози. Ніколи такого не було зі мною.Думаю вона просто сильно співпала з моїм особистим моментом.
Вона тепер буде з тобою надовго. Бо таки эмоциї, як магнит будуть тримати цю пісню

Я сьогодні нарешті трошки взялася спробувала розписати фарбами знаєте що?
Будиночок равлика! :стрибун:
Збиралася ж кульку, але побачила, що людина розписує (але інакше) ракушки. Згадала, що і в мене є. І це ж цікавіше, ніж кульку. Щоправда в мене не вистачає майстерності, бо мало тренувалася, а ще треба купити найменший пензлик, бо мала площа. Ну і продумати малюнок, бо зараз діяла без плану. Воно трохи незграбно вийшло, але мені все одно подобається. Трошки ще не домалювала. Але якщо набити руку, то це буде цікаво! :клас: і такі ж ракушки - не дефіцит. Мабуть :-) Равликів-то повно, але ж не буду я їх ******* як мамонтів заради бивнів 🙄

• Це лайк!
Реакції: E.N
Назад
Зверху Знизу