Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я почитала статті про фосфати та ПАР у пральних порошках і замислилася - чим же прати?
Навіть господарське мило шкідливе. Треба детальніше вивчити це питання.

Ну тоді це власний винахід ШІ :клас: Годинник-будиночок для :кіт: :кіт:
Ось гарний будиночок. Я приблизно про таке думала, коли заведу кота. Ну, тобто про суху деревину, обмотану мотузкою, думала точно :-)

1707599334656.jpg

Та ще причвалає. Прєвєд. У нашу тему першу притягнув своє гімно, але активно читає Головний, та в тих темах мовчить. Тож чи троль чи зомбована вата, яка прийшла інфу збирати. А у нас розслабилася.
До речі, вже доступ до профіля обмежив. Мабуть прочитав. Але пізно. Нік Lazeh

Ось гарний будиночок. Я приблизно про таке думала, коли заведу кота. Ну, тобто про суху деревину, обмотану мотузкою, думала точно :-)

1707599334656.jpg
У моїх є дряпка. Не така шикарна як цей будинок :)- два стовпчики, дві полички. Стовпчики обмотані сізалевою мотузкою. Доводиться періодично міняти намотування, інакше це стає схоже на моторошного виду мочалку. Котам процес перемотування подобається :D

Не підходять мої фарби для тієї картини - надто швидко сохнуть. Ну або треба щоб рука добре набита була. Та ж художниця акрилом малює. Але я вже оскому збила, і мені ту картину малювати не хочеться, це довго і складно. Тепер треба придумати що ж намалювати.
Загалом я б хотіла розмальовувати фігурки. Писала колись, що співробітниця звільнилася і пішла в цю галузь - на сувеніри. Ото б і мені цікаво. Хоча якщо однакові, то не цікаво.

Останнє редагування:
Ну так, це не масло. Але мені як раз добре - не треба чекати:)
Просто вони вже підсихають, це залишки від картини по номерам. Крім того, таке як вчора малювала - котика, то норм, а якщо треба змішувати в процесі,, робити різні відтінки, при цьому дивитися на оригінал, та ще й я ж не знаю як то малювати, тобто спочатку пробуєш - що вийде. А воно вже висохло :-) Тому треба щось просте.

А хай вилупкам дідько очі та ноги вирве, нехай їх дітям на землі місця не буде до 14 коліна

Останнє редагування:
Страшне, але цікаве. Людям з ніжною психікою не дивитися.

Доброго ранку, добра назавжди :кава:
У тебе вже 2 кави були? :) Я на другу намірилася :) Твої серіали там як, до кінця добігають? Я дивлюся 2 сезон 4 серію, там чомусь 6 серій всього в сезоні. Могли б не морочитися з другим, зробити 1 сезон 12 серій, та й усе. Тобто доволі жвавенько все. Як мене насмішила блакитненька шапочка на немовляті! :-) (це в дев'ятому-то році від різдва Христова :ги: )
А взагалі як виграшно виглядає римський одяг. Ці червоні плащі, шоломи, пір'я на шоломах :)
Мабуть, після цього буду дивитися серіал "Рим", який я не дивилася ще чомусь, зате зараз те, що треба буде. :)

У тебе вже 2 кави були? :) Я на другу намірилася :) Твої серіали там як, до кінця добігають? Я дивлюся 2 сезон 4 серію, там чомусь 6 серій всього в сезоні. Могли б не морочитися з другим, зробити 1 сезон 12 серій, та й усе. Тобто доволі жвавенько все. Як мене насмішила блакитненька шапочка на немовляті! :-) (це в дев'ятому-то році від різдва Христова :ги: )
А взагалі як виграшно виглядає римський одяг. Ці червоні плащі, шоломи, пір'я на шоломах :)
Мабуть, після цього буду дивитися серіал "Рим", який я не дивилася ще чомусь, зате зараз те, що треба буде. :)

Вчора розпочала Варварів. Ну, нічого такі. Особливо римляни – обличчя такі, брутально-носаті. Як належно :кінь2:
Зараз буде друга кава :кава:

Назад
Зверху Знизу