Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну тоді це власний винахід ШІ"жінка і кіт у піжамах разом п'ють каву і снідають, на стіні годинник з зозулею"![]()
Ось гарний будиночок. Я приблизно про таке думала, коли заведу кота. Ну, тобто про суху деревину, обмотану мотузкою, думала точноНу тоді це власний винахід ШІГодинник-будиночок для
![]()
![]()
До речі, вже доступ до профіля обмежив. Мабуть прочитав. Але пізно. Нік LazehТа ще причвалає. Прєвєд. У нашу тему першу притягнув своє гімно, але активно читає Головний, та в тих темах мовчить. Тож чи троль чи зомбована вата, яка прийшла інфу збирати. А у нас розслабилася.
У моїх є дряпка. Не така шикарна як цей будинокОсь гарний будиночок. Я приблизно про таке думала, коли заведу кота. Ну, тобто про суху деревину, обмотану мотузкою, думала точно
![]()
Піди на вулицю, там на комусь спробуй.Прівєт красавіца!
як життя
І тобі туди дорога.Всі красавіци теперка в інстаграмі((
Ну так, це не масло. Але мені як раз добре - не треба чекатиНе підходять мої фарби для тієї картини - надто швидко сохнуть.
Просто вони вже підсихають, це залишки від картини по номерам. Крім того, таке як вчора малювала - котика, то норм, а якщо треба змішувати в процесі,, робити різні відтінки, при цьому дивитися на оригінал, та ще й я ж не знаю як то малювати, тобто спочатку пробуєш - що вийде. А воно вже висохлоНу так, це не масло. Але мені як раз добре - не треба чекати![]()
У тебе вже 2 кави були?Доброго ранку, добра назавжди![]()
У тебе вже 2 кави були?Я на другу намірилася
Твої серіали там як, до кінця добігають? Я дивлюся 2 сезон 4 серію, там чомусь 6 серій всього в сезоні. Могли б не морочитися з другим, зробити 1 сезон 12 серій, та й усе. Тобто доволі жвавенько все. Як мене насмішила блакитненька шапочка на немовляті!
(це в дев'ятому-то році від різдва Христова
)
А взагалі як виграшно виглядає римський одяг. Ці червоні плащі, шоломи, пір'я на шоломах
Мабуть, після цього буду дивитися серіал "Рим", який я не дивилася ще чомусь, зате зараз те, що треба буде.![]()
Ну, нічого такі. Особливо римляни – обличчя такі, брутально-носаті. Як належно
Це той що сняв шолом та сказавАрміній хорош
Ні краплі на німця не схожий, зате викапаний римлянин
![]()