Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

Все збиралася спробувати спекти Цвітаєвський пиріг, та так і не спромоглася за 10 років :-)
До вчорашнього дня про цей пиріг і не чула. Інтернет підсунув. Я навіть рецепт читати не стала, але назва запам'яталася. І ось будь ласка, - ти ввечері про нього пишеш і Фьям рецепт приносить. Відьомство якесь. Доведеться, напевно, спекти. У найближчі 10 років :D
 
Вангую: ти не назавжди звідти втекла :) Бо той формат - тобі підходить. Швидке, дуже просте спілкування без думок: "чи варто це писати". Все швидко спливає, пишуться тонни повідомлень і ніхто не буде шукати, хто коли що сказав :)
Ніякої відповідальності.
 
Отже вчора в мене була мухоморна подорож, яку мені забезпечило не менше 10 грам королівського мухомора.
Як виявилось стиль роботи в нього інший ніж в червоного.
Цілий божий день я його їв і нічого не відбувалося. Він був присутній, але я просто займався різними справами. Як відчувається його присутність, як ментальний екзоскелет, у тебе надійна опора навколо тебе і кратно збільшуються силові показники.
Таким чином нічого не відбуваючись стемніло, у мене залишилось на столі три маленькі капелюшки на останню порцію, (якщо треба буде), і я сам не памʼятаю як заснув.
У ві сні мухомор показував мені цикли. Це не такі сні як у мене зазвичай, сумбурна беззвязна беліберда, а все реалістично, тверезо, з розстановкою. Сюжетів майже не памʼятаю. Єдиний сюжет запамʼятався, біла цятка розростається в біле поле, з нього формується реальність. Цей мухомор не крутить перед тобою цикли так що можна очманіти, а показує кіно або мультфільм з сюжетами, де ти персонаж переходиш з сюжета в сюжет і ніхто не спішить.
Досить безтурботно я дивився це кіно, поки в результаті мене не викинули звідти в реальність. Тобто проснули. В мене було відчуття як голий Термінатор перенісся в Нью-Йорк, або як кіногероя викинули з екрану в кінозал, або як дельфіна викинуло на берег - я взагалі не міг поняти, ніби безмежна пустота мене виплюнула і я народився прямо як є в цьому моменті і до нього нічого не було.
Після звичайного сну в мене такого не буває. Мені довелося розбиратися що ж це і де. По речам які стояли на столі я почав впізнавати що все таки все і було таке до цього. Майже заземлився. Я включив телевізор щоб синхронізувати себе з реальністю. Включив новини щоб привʼязатися до теперішнього дня. На екрані була дата, якби там була яка завгодно дата, я б цьому не здивувався.
І ось коли я синхронізувався і поняв де я є як по розкладу включилася гикавка.
Почалася сильна гикавка ні з того ні з сього. Я зробив усі вправи і лайфхаки як припинити гикавку і нічого не допомагало, навіть стояв на голові. Я глянув на три останні капелюшки на столі і зрозумів що не буде продовження, це все, далі шлагбаум на дорозі. Я сховав їх. Я відчував як в мене ще неприємно в кислотній калюжці печії бультихаються попередні капелюшки. Була глибока ніч і йти за таблетками від печії було не варіант.
Отже шоб припинити гикавку довелось пустити останній засіб, два пальці, і викликати ще один рефлекс, він нарешті це вгомонив.
В цей день і час якраз був повний місяць. Спеціально я нічого не приурочував. Співпадіння? Так, ні, не думаю. Не знаю.
Після цього я знов відправився і спати і просто проспав до ранку. Зранку і мінімум до середини дня мухомор ще з тобою, хоча ти його вживав ще вчора. Можна спати багато годин і не проспатися від цього стану, це неможливо як проспатися від алкогольно-наркотичного, чи ще якогось зміненого стану. Раз мухомор прийшов, він буде працювати над тобою.
Отже, уже ясно які є етапи, кожен раз однакові:
1)Ніби нічого не відбувається, але відбувається.
2)Карусель у циклах
3)"Урок" від мухомора у вигляді квесту.
Урок дається, але ще спробуй зрозумій його суть. Можливо на це піде немало часу.
4)Ніби нічого не відбувається, але відбувається.
Дуже нудно ти живеш.
До мене приходили Бові (Боуи) та Воргол.
Останній вчив малювати картини, а перший говорив, запам'ятовуй, ти можеш стати мільйонером.
 
:угу:

Ось придивляюся собі, що спекти. Ось симпатичний.
561c94a74ae98487b60d33d98e5c391a.jpg

Думаю, щоб пиріг так виглядав, треба вершкового масла покласти, чи принаймні маргарин розтерти з цукром.
Це чимось Датч бебі нагадує. Ми до речі тут таке готуємо. З ягодами. Дуже смачно.
 
Здрастуйте уси
Як Ви тут
Тиши вам
 
Як відчувається його присутність, як ментальний екзоскелет, у тебе надійна опора навколо тебе

Божечки, яке прекрасне відчуття! :любов: :хмммм: Ось би завжди так було.
і кратно збільшуються силові показники.
Це, звичайно, класно. І теж дуже хотілося б, щоб так було завжди :) Але хоча б перше! :rolleyes:

ps. У дуже віруючих людей таке є. Вони відчувають себе у руці божій, і що вони надійно захищені. Можна позаздрити :-) Їм для цього навіть гриби не потрібні, і них це своє особисте відчуття. А що робити тим, хто не вірить ні в яку захищаючу руку божу? :ги: Ну, ось - гриби дають такий єфект, виявляється :)
 
Повірит в себе і дати собі все то, це реально .
 
Вечір добрий. Поацююююю.... жесть по 7-8 уроків набрала .
 
Назад
Зверху Знизу