Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Якось той теє те шо є.

• 🟠 15:10 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Молнія»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
А яка у неї відмазка? Бо у мене такого в житті якось ніколи не було.. Щоб домовилися, і чомусь хтось не прийшла. Ото у сні тільки :ги:
Завжди якась буває. Позавчора - "я все-таки подумала: давай завтра". Вчора - "ой, я на роботу дуже зайнята, в мене завал, не можу розмовляти, давай іншим днем". Я зараз спокійна після бази, тож вирішила не випитувати і не тиснути. Ні, то ні.
До речи за 5диб психолога мени не тики дала та ще сказала що вона пизнала багато нового и це звисно не секс на шо я примголошено червоний, сказала якщо б я буду психологом то це добре, дзуськи не буду колупатись в ваших мизках и душах
В тебе був секс з психологом?
Таксиподано майже
Допобачення телебаченнч
Тиши усим
Повертайся! ❤️

Завжди якась буває. Позавчора - "я все-таки подумала: давай завтра". Вчора - "ой, я на роботу дуже зайнята, в мене завал, не можу розмовляти, давай іншим днем". Я зараз спокійна після бази, тож вирішила не випитувати і не тиснути. Ні, то ні.
О! Раніше для зустрічі з подругою мені доводилося втискатися між її роботою, перукарем, манікюром та чоловіком. Але потім діти подарували їй собачку (1 кг, у дорослому стані) І тепер треба ще встромитись між грумером і педикюршою цієї істоти :D

Останнє редагування:
Доброго ранку всім :кава:

З приїздом до Харкова мене переставила цікавити група. Я про це вже писала, так? На кого б її збагрити?

Як у вас всіх справи? Що поробляєте?
Дайте розгорнуту відповідь :ги:
Брала участь у вирішенні питання віконних укосів. Билася, як лев, і вбивалася, як лихвар за кожну гривню :D
Тепер заспокоююсь, бо аж голова розболілася :кава:

Нікого нема, то тему закриваємо? :-)

Подивилася нарешті "Хід королеви". Дійсно, дуже класно зняли. Ти дивилася його до Енн, а я після, виходить :)
Дуже дивно, що в фільмі тема транквілізаторів грає чи не найважливішу роль. :ги: Чого вони вирішили так це підкреслити.. Виходить, без пигулок "Лібріум" талановита дівчинка нічого б не досягла?
Шо за пропаганда препаратів? :-)

Хоча пам'ятаємо. Мексиканські індіанці першими підписалися б :ги:
Та просто вирішили додати щось незвичайне. Не на всіх же так транквілізатори діють, що люди стають шахматними геніями. А вони у фільмі показали саме таку дію на неї. А була б просто талановита дівчина, було б не так цікаво.
Чому? :rolleyes: :-)

Я вирішила почати їсти капусту, бо це корисно. Але ж яка вона тверда! Ви де купуєте, щоб нормальна була? Це пізні сорти тверді, але ж хіба вони пишуть сорти, як продають.
А, пекінську можна купувати, вона м'якенька :)

Я вирішила почати їсти капусту, бо це корисно. Але ж яка вона тверда! Ви де купуєте, щоб нормальна була? Це пізні сорти тверді, але ж хіба вони пишуть сорти, як продають.
А, пекінську можна купувати, вона м'якенька :)
То її рубати треба тоненько-тоненько, пом'яти з сіллю та олійкою її олійкою:їжа:

Назад
Зверху Знизу