Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
О да. Гарна ідея,Пообідати? :голодный смайл:![]()
Невеселий день!
Я виглядаю, як калина,
Що зайвий раз цвіте восени.
(с)бот
Читала. ПриємноВ нас тут Даффі відкривають.
:хряц-хряц-хряц:Це має бути щось жахливе...
У мене просто кілька днів, як внутрішній акумулятор сів. Пташки у мене в парку, а вдома чути лише півня із приватного сектору. Під ці cтрашні крики багато не надзенишьНу, що ж... У темі настали тихі дні, тож треба зайнятися дзеном.
Я ось навіть саджала цибулю і думала не все підряд, а намагалася думати лише про цибулю та слухати пташок![]()
Лено, ти колись мала справу з домашніми тваринами, крім котів та собак? Може ти вже й писала, я не пам'ятаю.У мене просто кілька днів, як внутрішній акумулятор сів. Пташки у мене в парку, а вдома чути лише півня із приватного сектору. Під ці cтрашні крики багато не надзенишь![]()
Так мала. Перший чоловік мав бабцю у Богодухові. Там було господарство – кури, гуси, качки, кролі, порося. Ну і коти з собакою, звичайноЛено, ти колись мала справу з домашніми тваринами, крім котів та собак? Може ти вже й писала, я не пам'ятаю.
То ти порося годувала?Так мала. Перший чоловік мав бабцю у Богодухові. Там було господарство – кури, гуси, качки, кролі, порося. Ну і коти з собакою, звичайно![]()
Я його навіть мила щіткою, і ловила в лісі, бо воно викопало підкоп і втеклоТо ти порося годувала?
Щоб був чистийА щіткою навіщо?![]()
Це портретБачу тут істоту, яка совсім не в захваті, що його розбуркали![]()
Як ти чітко це підмітилаУ мене просто кілька днів, як внутрішній акумулятор сів.
Може. Але скоріше це такий стрибок емоцій, причина якого зараз у багатьох одна. Ну, а те що це масово, напевно є ось таке "загальне почуття" та передчуттяЯк ти чітко це підмітилаА я-то думаю, чого в мене теж. Може, це загальне (в сенсі "всеобщее") відчуття, у всіх людей? Може, це парад планет винен чи магнітна буря (вчора пророкували якусь сильну).
Подивилася декілька відео з Денисом Дзен на різних ресурсах (він і в ФБ є).За допомогою