Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ви помітили, що він згадав оповідання про Айвенго, яке було написано он аж коли?!
Втім, це підтверджує, що він не розуміє про яке насправді оповідання йде мова і не може читати перепости.

"Я намагаюся залишатися об'єктивним, ввічливим" (с) бот. Намагається! :іржач: Тобто, якби не це, - то як врізав би по пиці матюками! :-)
З останніх сил намагається!

"Я намагаюся залишатися об'єктивним, ввічливим" (с) бот. Намагається! :іржач: Тобто, якби не це, - то як врізав би по пиці матюками! :-)
З останніх сил намагається!
В нього після того, як його почали діставати одним і тим самим, з'явилася фраза: "я вам ще раз повторюю". Причому він навіть мені її написав, хоча я його не діставала :іржач:

В нього після того, як його почали діставати одним і тим самим, з'явилася фраза: "я вам ще раз повторюю". Причому він навіть мені її написав, хоча я його не діставала :іржач:
Ви його так скоро до "ждітя атвєта" доведете.

То я спитала, бо блискуче. Мені здається, що коли гладеньке, то більш блискуче, бо в кучерях світло заплутується ))))
Так! :любов: Чорні коти, наприклад, дуже блискучі! А от білі - ні.. На моїй кішці це добре видно, бо вона напів-чорна, напівбіла.. Там, де чорне - блищить... А біле ні, просто пухнасте :)

Ви його так скоро до "ждітя атвєта" доведете.
Та що ти мене постійно у чомусь звинувачуєш. Ми з ним мило спілкуємося. Він що вчора написав? Я сама не пам'ятаю що, але щось таке, що я ввічлива і взагалі молодець :D

То воно тільки здається, що закохатися можна тільки в якийсь певний колір :) Наприклад, я колись в юністі вважала, що тільки блакитні повинні бути! :увага: На справі виявилося, що коханий М. мав зелено-карі. Наступний - сірі :незрозумію: :-)

Та що ти мене постійно у чомусь звинувачуєш. Ми з ним мило спілкуємося. Він що вчора написав? Я сама не пам'ятаю що, але щось таке, що я ввічлива і взагалі молодець :D
А, я це бачила :іржач: Що ти ввічлива з ним (одразу розумілося, що на відміну від більшості юзерів, що з ним спілкуються)

де б не був до мене и труться а то на колина залазять
хозяева дивуются особливо в кого вередливи коти чи кишки
чого так не знаю але мени котяче племя бильш до вподоби ниж собакен
:клас: Я просто певна, що коти дуже розуміються на гарній енергетиці :) Відчувають енергію добра до них - і крутяться довкола :)
зі. Люблю, коли чоловік кошатник :любов:

То воно тільки здається, що закохатися можна тільки в якийсь певний колір :) Наприклад, я колись в юністі вважала, що тільки блакитні повинні бути! :увага: На справі виявилося, що коханий М. мав зелено-карі. Наступний - сірі :незрозумію: :-)
Так я і не казала. То я питала який подобається.

я люблю таких саме
розповидали що в дитинстви до нас в авто серед степу запригнув чорний кит
батько виганяв дарма не боявся
потим вин в нас жив зи мною спав
дивився на шию мени на вену як на мишу
батя вивозив и шоферам воги його як казали за 500км вивезли та за переправу
все одно вертався а потим ихали в авто вин випригнув та зник
я не памьятаю бо мени 2-3роки було
але все котяче племя мене любе
де б не був до мене и труться а то на колина залазять
хозяева дивуются особливо в кого вередливи коти чи кишки
чого так не знаю але мени котяче племя бильш до вподоби ниж собакен