Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Хто в курсі? - у темі тепер немає пошуку? Ото лупа вгорі - то ж по всьому форуму шукає?

Це якийсь капець. Вже який день не можу виспатися - 2 години після того, як вже лягла, читаю, не можу відірватися. От навіщо вони так цікаво пишуть? :D

1647475754_47-gamerwall-pro-p-pugalo-pekhov-art-krasivie-oboi-59.jpg
Мені вчора таки вдалося змусити себе лягти не о третій, а о другій :D
Буду поступово зсувати до нормального графіка. Хоча... не факт, бо ще чотири книги з серії залишилося. Але ставлю будильник раніше, тож дуже не виспана, це має допомогти )))
Але ж яке приємне :ги:

Хто в курсі? - у темі тепер немає пошуку? Ото лупа вгорі - то ж по всьому форуму шукає?
Під лупою начебто можна тицьнути де шукати. З ноуту. Як із телефону не знаю
P/S тільки було, а зараз вже нема :незнаю:

Останнє редагування:
Мені вчора таки вдалося змусити себе лягти не о третій, а о другій :D
Буду поступово зсувати до нормального графіка.
Отож і я збираюся "поступово зсувати" :ги: Але збиратися і так і зробити - дві великі різниці :іржач:
Хоча... не факт, бо ще чотири книги з серії залишилося.
А там ще якась трапиться - обов"язково трапиться :-)

Мене оточують дракони! :-) А сьогодні ще й гламурні дракони! :іржач:

image.png

Було так. Передивилася серію "Шерлок Холмса", а там він запрошує д-ра Ватсона на оперу "Чарівна флейта" (Моцарта). Я знайшла цю оперу, стала слухати-дивитися. А там дракон! :крокодил: Ще й не аби який, а весь в блискітках. :D

Мене оточують дракони! :-) А сьогодні ще й гламурні дракони! :іржач:

image.png

Було так. Передивилася серію "Шерлок Холмса", а там він запрошує д-ра Ватсона на оперу "Чарівна флейта" (Моцарта). Я знайшла цю оперу, стала слухати-дивитися. А там дракон! :крокодил: Ще й не аби який, а весь в блискітках. :D
:крокодил: :D

До речі, в арії Птахолова дуже дивні речі. :незрозумію: Це нагадує книгу Фаулза "Колекціонер". Тільки там був колекціонер метеликів. А тут пташок. Але все це алегорія, насправді - дівчат.

Відомий всім я птахолов,
Я завжди веселий – тра-ла-ла!
Мене всі знають - старий і молодий -
Хоч я не знаний, не багатий.

Вмію пташок я ловити,
на дудочку їх заманити.
І тому я веселий так,
Що пташки все в моїх руках

Мені сітка для дівчат потрібна,
Десятками б ловив їх я;
Всіх у клітці замкнув би тоді,
Усі були б мої.

А були б мої дівчата -
Зумів би я їх приручити,
А ту, яка миліша,
Я приручив би всіх швидше!

Її плекав би, пестив,
Своєю б дружиною назвав!
О, як би я її любив
І на руках завжди носив!

**

Типовий *********. :незрозумію: Піймати, посадити у клітку, примусити стати дружиною. І любив би, ага.

Там є вибір, де шукати: "по всьому форуму", "тільки в цій темі"..
Магія. Не було, а тепер є ))
Отож і я збираюся "поступово зсувати" :ги: Але збиратися і так і зробити - дві великі різниці :іржач:

А там ще якась трапиться - обов"язково трапиться :-)
Не всі ж такі захоплюючі. Та я й знаю яку наступну серію читатиму, там, здається, трохи менш цікава :)

Магія. Не було, а тепер є ))

Не всі ж такі захоплюючі. Та я й знаю яку наступну серію читатиму, там, здається, трохи менш цікава :)
А ти усі серії того ж автора, що "Кіндрет" написав, читала? ;) Хто б міг подумати, що крім вампирів, є ще цікаві! :незрозумію: :)

А ти усі серії того ж автора, що "Кіндрет" написав, читала? ;) Хто б міг подумати, що крім вампирів, є ще цікаві! :незрозумію: :)
Здра
Найкраща серія, круче Відьмака
Страж
Читала багато разів й ще буду читати
Це вау, дійсно

Назад
Зверху Знизу