Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
А ось, до речі, мандала, яку та жінка створила. "Воїни світла". Мені дуже-дуже до вподоби. Не тому, що про Україну, а просто я її відчуваю. Переглянути вкладення 13217363
Мені теж дуже подобається. А можна таке повторити? наприклад, заплатити авторці за використання її ідеї. (Це я не для себе питаю, звісно, бо вишивка це зовсім не моє :) )

До речі, поки дивилася різні картинки, жодна мені не сподобалася так, як та жовто-блакитна. Ну, тобто, насправді взагалі майже ніякі не привернули увагу, не хотіла б їх собі.
Але ось одна саме зі стразами. Не можу сказати, що дуже подобається, кольори взагалі не мої, але приємне в ній є, вона краща для мене, ніж інші.

Так от що я хотіла спитати: а які у вас з нею асоціації? Які відчуття, емоції викликає?

Потім скажу її назву :) Переглянути вкладення 13217739
А мені схоже на поля , побиті снарядами , вже після закінчення війни. Тиша і спокій , як дим розвіявся і все затихло .

Ну це порушення кордонів мами. Хай пояснить донці краще, як та не розумію. З приводу співаючих , то хай співае в душі , наголос можна міняти . А вибір е завжди. Або терпіти, або заявити про себе.
Оце я згадую, як завжди родичі, які приїжджали в гості, лізли цілуватися. Це якесь жахіття. І мама ж: привітайся з бабусею.. Попрощайся з дядьком... 🤦 Я припинила це, будучи вже дуже-дуже дорослою. Бо в дитинстві слухалася мами, а потім воно вже так було заведено і як відмовитися?
І тільки коли моя дратівливість дійшла відповідної межі, коли стало наплювати на гарні манери, я це припинила. Ну, родичі, звичайно, дивувалися, коли я казала: обійматися не будемо, я це не люблю 🤣

Останнє редагування:
Оце я згадую, як завжди родичі, яки приїжджали в гості, лізли цілуватися. Це якесь жахіття. І мама ж: привітайся з бабусею.. Попрощайся з дядьком... 🤦 Я припинила це, будучи вже дуже-дуже дорослою. Бо в дитинстві слухалася мами, а потім воно вже так було заведено і як де відмовитися?
І тільки коли моя дратівливість дійшла відповідної межі, коли стало наплювати на гарні манери, я це припинила. Ну, родичі, звичайно, дивувалися, коли я казала: обійматися не будемо, я це не люблю 🤣
Я теж не люблю цього. Та мене дядько мій вусатий цілував брррр:рл::D

Мені теж дуже подобається. А можна таке повторити? наприклад, заплатити авторці за використання її ідеї. (Це я не для себе питаю, звісно, бо вишивка це зовсім не моє :) )
Це не вишивка. Але якщо хтось захоче зробити таке, то ось же він - малюнок - бери та роби. Звісно, якщо зважати на авторські права, то треба питати дозволу, але хто з нас не займається піратством? 🙄
До речі, не думаю, що вона була б проти. Вона мені пропонувала безкоштовний майстер-клас онлайн, оскільки приїхати в Україну зараз не може (а раніше вона приїжджала та проводила), але я відмовилася, не відчуваю потягу до онлайн, хотіла б вживу. Ну, може колись. А може і сама почну малювати і мені того буде досить. Матеріалу в інеті повно.
Але якби я захотіла таке скопіювати, я б зробила трохи інакше, бо дещо не подобається. Я вже й з вишивкою деякі символі співставила у цій роботі )) Символи у створенні мандали ще не вивчала.

Останнє редагування:
Я теж не люблю цього. Та мене дядько мій вусатий цілував брррр:рл::D
Чесно кажучи, найгіршим спогадом є той, де я мала поцілувати в лоб покійного дідуся на кладовищі. Як можна так знущатися над дітьми???
Якби то було вдома, я б вперлася, але там купа народу навкруги, ну і те, що переді мною це зробив мій двоюрідний брат, теж спонукало. Мабуть першою я б не пішла. Підходила просто з жахом. Але на щастя там на лобі лежить така паперова стрічка з церковними символами, тобто торкаєшся губами її. Але все одно зараз думаю, що мені треба було просто зробити вигляд. Та я звикла слухатися маму.

До речі, в неї є ще одна (тобто була, бо вже продана), схожа, в таких же кольорах, але інакша. Так мене від неї просто відвертає. Гадаю тому, що забагато чорного. Дуже-дуже неприємна, я просто не можу на неї дивитися, і навіть після того дуже неприємні відчуття залишаються, наче хтось шматок з душі видер. Отака дивина. А хтось купив...

Так от що я хотіла спитати: а які у вас з нею асоціації? Які відчуття, емоції викликає?

Потім скажу її назву :) Переглянути вкладення 13217739
Я коли її побачила, зразу задумалася де б вона мала висіти. І зрозуміла, що в робочому кабінеті вдома.
Асоціації: впевненість, спокійна сила, зброя (але не агресія, скоріш за все тому, що щит нагадує). Тобто щось таке дуже надійне і без усяких мі-мі-мі ))
А назву вона має "Здоров'я та довголіття" )))) Але враховуючи, що це товари для широкого кола споживача, то хз чи варто довіряти назві та закладеним у роботу ідеям :) Хоча з того, що я вже знаю, символи тут нормальні, квадрат, ромб, які утворюють восьмикутник, сонце, коло, звичайно. Єдине, що мене насторожує, це коло з четвертинок, ніби поламане. Я не знаю, що це означає, і чи означає щось, але мені це здається неправильним.

Останнє редагування:
Але якби я захотіла таке скопіювати, я б зробила трохи інакше, бо дещо не подобається. Я вже й з вишивкою деякі символі співставила у цій роботі ))
Я б теж трохи інакше - наприклад, змінила б колір основи. Чорний трохи напружує. Може, темно-синій?

Я б теж трохи інакше - наприклад, змінила б колір основи. Чорний трохи напружує. Може, темно-синій?
Мене не напружує, тим більш, що він, можливо, і не зовсім чорний, там зліва внизу відливає синім.

А назву вона має "Здоров'я та довголіття". :)
2 квадрати - це, в принципі, добре, квадрат це стабільність. Цифра 4, планета Юпітер. А вісімка (вісім очей павука :-)) взагалі безкінечність, якщо її в вигляді цифри намалювати в горизонталі. Безкінечне здоров"я та довголіття! :іржач:
Але враховуючи, що це товари для широкого кола споживача, то хз чи варто довіряти назві та закладеним у роботу ідеям
Назві-то так, чом би й ні :) Ідею вона саме таку вкладала :) А ось чи спрацює! - оце і є те, чому не варто довіряти :D

навіть після того дуже неприємні відчуття залишаються, наче хтось шматок з душі видер. Отака дивина. А хтось купив...
Іноді у фільмах бачу якісь картини на стінах, які просто відвертають. І теж думаю: невже хтось і справді живе з такими картинами у власній квартирі? А хтось і живе, звичайно. До речі, одну таку помітила у серіалі, який дивлюся, “Мисливець за розумом".

До речі, щодо серіалу. Закінчила дивитися епізод з тим директором школи, латентним педофілом, який любив лоскотати ноги учням. Як його дружина прийшла до гг з претензіями: чоловіка поперли зі школи і він тепер ніде не може знайти роботу, ах який ви поганий, у нас троє дітей, як нам тепер жити?? Та йди ти в дупу - подумала я на її лемент, - у маньяків теж сім"ї і діти бувають, так шо ж тепер, не чіпати ман"яків, ой-ой, у них діточки? :рл::іржач:

Це не вишивка. Але якщо хтось захоче зробити таке, то ось же він - малюнок - бери та роби. Звісно, якщо зважати на авторські права, то треба питати дозволу, але хто з нас не займається піратством?
Дивлячись у кого сп.. спіратити :) Бувають дуже серйозні автори :) Як, наприклад, магиня Вишень Лі, яка так і пише: тим, хто у мене поцупить мої авторські календарі - обіцяю багато недоброго :-)
Ну а як попереджень немає.. тоді, мабуть, можна :)

Мистецтво перетворюється у автоматизоване ремесло.
Не дуже коректно порівнювати малювання з виготовленням меблів. Стіл має прикладне значення. Без нього аж ніяк))
А цією автоматизацією цінність таких "малюнків" - полкопійки у базарний день
А якщо це шпалери? Як колись малювали на стінах ольфрейні роботи. Таким чіном можна задекорувати якимось сюжетом(неповторним) всю кімнату.

2 квадрати - це, в принципі, добре, квадрат це стабільність. Цифра 4, планета Юпітер. А вісімка (вісім очей павука :-)) взагалі безкінечність, якщо її в вигляді цифри намалювати в горизонталі. Безкінечне здоров"я та довголіття! :іржач:
Назві-то так, чом би й ні :) Ідею вона саме таку вкладала :) А ось чи спрацює! - оце і є те, чому не варто довіряти :D
Вона - це хто? Це ж не робота тієї авторки, з якою я списувалася, це просто картинка з інету. Звісно, що назва може бути яка завгодно, хоч "франкська королева" )), але чи відповідають цій назві символи? Всі вони гарні, але ж мають бути правильно поєднані.

А я подумала, що саме її.
Ні, передивлялася в інеті різні мандали.
До речі, квадрат у вишивці - символ землі, добробуту і порядку, і є головним елементом чоловічої вишивки :)
А щодо символу безкінечності, то у нас він як літера s. Ну, це на вісімку теж схоже. Хоча у різних регіонах можуть значення трохи відрізнятися. Це я на різних сайтах вже помітила, і коли презентацію про український вінок робила, то там теж розбіжності є, причому іноді геть протилежне значення. Але, можливо, то вина тих, хто ту інфу постив. Треба буде читати у книжках, а не на сайтах.

Останнє редагування:
А квадрат, до речі, у вишивці - символ землі, добробуту і порядку, і є обов'язковим елементом чоловічої вишивки :)
Логічно :угу:
А щодо символу безкінечності, то у нас він як літера s. Ну, це на вісімку теж схоже. Хоча у різних регіонах можуть значення трохи відрізнятися.
Яка ж це безкінечніть, якщо кінці розірвані? :незрозумію: Безкінечність - це коли нема ні початку, ні кінця..

Іноді у фільмах бачу якісь картини на стінах, які просто відвертають. І теж думаю: невже хтось і справді живе з такими картинами у власній квартирі? А хтось і живе, звичайно. До речі, одну таку помітила у серіалі, який дивлюся, “Мисливець за розумом".

До речі, щодо серіалу. Закінчила дивитися епізод з тим директором школи, латентним педофілом, який любив лоскотати ноги учням. Як його дружина прийшла до гг з претензіями: чоловіка поперли зі школи і він тепер ніде не може знайти роботу, ах який ви поганий, у нас троє дітей, як нам тепер жити?? Та йди ти в дупу - подумала я на її лемент, - у маньяків теж сім"ї і діти бувають, так шо ж тепер, не чіпати ман"яків, ой-ой, у них діточки? :рл::іржач:
Але ж вона не вважала його збоченцем. Хоча та ситуація якась надумана. Ну, якщо на тебе скаржаться батьки і фбр попереджує, щоб ти кинув свої забавки, а ти кажеш: ні, я все одно буду це робити, то дивно, що потім в нього чи його дружини можуть бути якісь претензії.

Назад
Зверху Знизу