Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Так, Аргентина чемийон!:yahoo:

Спробувала уявити, що б то було. Навіть ноут перевернула :-) Нууу.. дивне видовище: ****** чомусь вгору.

А чому ти вважаєш, що треба перевернути? :незрозумію:
А кульки там для чого? За аналогією ж. Але те вгору, а те - вниз :)
Зараз все що стосується тварин для мене як... індикатор.
А для мене ні. Є одна знайома, яка ще у 2014 путлера чекала. Я не знаю які у неї зараз погляди, але заради цікавості зайшла на її сторінку. Вся вона у фотках тварин, яких добрі люди намагаються влаштувати. Але жодного допису про підтримку України. Ну, тварин вона завжди любила. Але мабуть *****ів більше. Все їй у рашці хотілося жити.

Лена, твоя сторінка в ФБ чудова! 😍 Я буду тебе читати, коли ти туди прийдеш :) Маєш усі шанси здобути багато підписників :)

Останнє редагування:
А кульки там для чого? За аналогією ж. Але те вгору, а те - вниз :)

А для мене ні. Є одна знайома, яка ще у 2014 путлера чекала. Я не знаю які у неї зараз погляди, але заради цікавості зайшла на її сторінку. Вся вона у фотках тварин, яких добрі люди намагаються влаштувати. Але жодного допису про підтримку України. Ну, тварин вона завжди любила. Але мабуть *****ів більше. Все їй у рашці хотілося жити.
Я напевно не зуміла правильно донести думку. Мала на увазі, що згадка про тварин, у певному контексті, зараз, особисто у мене, викликає такі емоції, що мама не журись. Мій тригер, індикатор моїх емоцій. Дивилася на малюнок GR і почала плакати. Сподіваюся, змогла пояснити.

Я напевно не зуміла правильно донести думку. Мала на увазі, що згадка про тварин, у певному контексті, зараз, особисто у мене, викликає такі емоції, що мама не журись. Мій тригер, індикатор моїх емоцій. Дивилася на малюнок GR і почала плакати. Сподіваюся, змогла пояснити.
Тепер так. Я подумала, що індикатор якостей людини.

Так, Аргентина чемпийон!:yahoo:
Дивилася. Матч - "бімба" :клас: Порадували нас.. такий драматизм :) Після 2-х перших голів здавалося, що все вже ясно, аж ні. Після п"ятого знов здавалося, що все ясно! :D Хоча, в принципі, так все й закінчилося, можна було після 2-х перших м"яча не катати. :-)
Але яке видовище, я дивилася і церемонію. :шарики:

Взагалі-то мене завжди дуже смішать півгодинні обійми чоловіків :D

• Це лайк!
Реакції: GR_
Для людей зараз інші індикатори
Деякий час тому я вимкнула підписи, і тільки нещодавно дізналася, який смішний смайлик у тебе там. :ги: (ввімкнула ненадовго, бо все ж таки деякі великі сильно задовбують).

320332552_573340901301578_7525847372023134943_n.jpg

Доброго ранку ☕❄️
cof-cof. Тобі видно? :) Дуже смішне відео. Одразу згадалася одна дівчинка з тимчасовим прізвищем Швидкоповз :)

Бідний котик! і це ж вони поки що тільки повзають. А коли побіжать? :-) (Щоб подивитися відео, треба клацнути на слова "У неділю"чи знак F).

Останнє редагування:
маленька мрія є у мене
ми лежимо з тобою вдвох
і ти мені шепочеш путін
подох
© IceBerg

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу