3000 грн на місяць

Дия-обманщики

Це не знаю. У мене картка Дія лише кілька місяців. Працювала з нею через Приват24, вона там як з'явилась після оформлення, то я в Дію і не хожу, все в приваті24.
О, у меня АБанк оказывается мне виртуальную Диякарту сделал, в кабинете банка вижу.
Открывала из за Атб , в отделении на вокзале, сразу там привязали все, шо можно.
Я и забыла. 😁
Говорили, на будущее, там что-то по медицине государство обещает спонсировать пенсионерам , Я не вникала пока.

Может глупая мысль, конечно:
ТС, а у вас в кабинете Моно привязана Дия.карта, вы разбирались?
Может , выплаты на нее заходят, а не на именно Моно карту?

О, у меня АБанк оказывается мне виртуальную Диякарту сделал, в кабинете банка вижу.
Открывала из за Атб , в отделении на вокзале, сразу там привязали все, шо можно.
Я и забыла. 😁
Говорили, на будущее, там что-то по медицине государство обещает спонсировать пенсионерам , Я не вникала пока.
У батька Сенс банк для пенсії, в кабінеті теж є запрошення відкрити у них картку кешбек і дія картку)

На Дія картку можна скидати і свої гроші та оплачувати ними шось. Вони будуть розмежовані з грошима від держави. Під карткою буде світитись дві суми: залишок від того що держава вам нарахувала, і залишок від того що ви туди перекинули самі.

Карочє це треба окремих людей на зарплаті - консультантів по функціоналу Дії та її пропозиціям і карткам😁 або як зараз модно, ші-консультантів😁але я консервативний динозавр, за перших)

Він скоріш за все через Дію підписався на опцію "Базова соціальна допомога". Дія радить з усіма питаннями, пов'язаним з цією допомогою, звертатись до Пенсійного фонду.
да

Надо Дия.картку ТС проверить.
Может туда приходит?
Я в Дии выплатах не понимаю.
дия карта привязана к моно. в моно видно шо пришло\не пришло.
но снять низзя.заблокировано.
припездония получается.
заблокировано из-за комуналки.но оплачивать комуналку низзя.

Назад
Зверху Знизу