4000 грн на місяць
  • Автор теми Автор теми Yatsek
  • Дата створення Дата створення
Ой, заработало. Тільки забув, як розбанювати. Шо дєлать???!!!!!
УРА !!!! ЗАРАБОТАЛО ! ВЫ ЗАЛЫШАЕТЕСь МОДЕРАТОРОМ ! И не надо сюда никаких Фрау и Грау, Зануд и Сувани.
Августа тоже повернить !

Какие могут быть возражения?! Вот, как там с дипломом дело закончилось (и закончилось ли) ;)?
главным фигурантом по делу с дипломом был я,но это дела давно минувших дней :|

УРА !!!! ЗАРАБОТАЛО ! ВЫ ЗАЛЫШАЕТЕСь МОДЕРАТОРОМ ! И не надо сюда никаких Фрау и Грау, Зануд и Сувани.
Августа тоже повернить !

Fritz, я ж писав у Питаннях по форуму, що я не відмовляюсь від модераторства, але потрібна людина, яка мене дублювала і підстраховувала, мені ж іноді треба на роботу, в туалет, поїсти ж знову таки. І термін бані збільшити. От власне й усе. Зануда - гарна кандидатура. Блін, старію, третій раз уже пишу про це.

Fritz, я ж писав у Питаннях по форуму, що я не відмовляюсь від модераторства, але потрібна людина, яка мене дублювала і підстраховувала, мені ж іноді треба на роботу, в туалет, поїсти ж знову таки. І термін бані збільшити. От власне й усе. Зануда - гарна кандидатура. Блін, старію, третій раз уже пишу про це.
А почему именно Зануда ? Она что, отмаяковала, что хочет на трон ? Почему не Ващук или, например, Лавагет ?

Назад
Зверху Знизу