Двуцветноє міло

• Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 27099
Двуцветноє міло

Привет1
Рещіл попробовать двухцветноє міло1 Не буду говорить какое чтобі меня нє поругалі за рекламу1
Но что ві думаетє ктонибуть покупал как оно в использованиі71 Форма обтекаемая приятная
Спасибо1

ктонибуть покупал как оно в использованиі71

Такоє міло кошерно іспользовать с золотім умівальніком і унітазом1 Попробуйтє ... :збентежений:

e1cb53a8b3b9.jpg

Привет1
Рещіл попробовать двухцветноє міло1 Не буду говорить какое чтобі меня нє поругалі за рекламу1
Но что ві думаетє ктонибуть покупал как оно в использованиі71 Форма обтекаемая приятная
Спасибо1

двухцветным мылом хорошо мыть двухцветные яйца.
пожалуйста..

Привет1
Спасибо1

Ексклюзивна лінійка двоколірного мила вагою 70 г. в економічній упаковці (5 шт. по 70 г). Мило складається з двох частин різнобарвного мила: білого та кольорового. Біла частина - туалетне мило з добавкою крему; кольорова частина - туалетне мило з ароматами квітів і фруктів.
Групова упаковка і сучасний дизайн привертають також доступною ціною і економією часу покупки.
Делают его в Подворках.
Рекомендую носить в трусах для аромата.
И на всякий случай.

Привет1
Спасибо1

мылится хуево

Привет1
Спасибо1

Ты пользуешься только таким, нє пізді :D

Назад
Зверху Знизу