Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ДТП на Сумской (18+)

• Автор теми Автор теми s3ns3i
  • Дата створення Дата створення

Кого Вы считаете виновным в данном ДТП?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    1882
А добрые отношения с одним из адвокатов в расчет не идут? Не?

ось на цьому остаточно закінчилась твоя спроба стверджувати, що зайшов на форум заради справедливості, а не для транслювання сторони захисту одного з учасників суду.

ось відео по пункту 10.1

проїзд правого світлофора на червоний? штраф . за умови, що той світлофор стосується смуги дрона.

да, это мне напоминает рассуждения троечника после экзамена, типа там не то, это не так, вобщем, будет 5 - 100%, а, по итого, - пересдача....

зая, кстати, тоже так может рассуждать, проезд на красный не доказан - проехала на желтый - имела право, и ехала 65км/ч, ну превысила, ну ****, штраф 255грн

можно ссыль где конкретно это "згідно ПДР"?

вище наводив. але можу ще

Маневрування (маневр) — початок руху, перестроювання транспортного засобу в русі з однієї смуги на іншу, поворот праворуч чи ліворуч, розворот, з’їзд з проїзної частини, рух заднім ходом.

9.2.
Водій повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку:

а) перед початком руху і зупинкою;

Ну шо сказать, был я на той не деле в вашем Киеве несколько раз проездом. Это ж трындец какой-то! Наши заедроны отдыхают и даже уже не курят.

народ ****улся и просто охуел - факт, 100500%, именно поэтому важно для себя максимально соблюдать пдд, просто максимальнейшим образом и обвешаться видеорегами, чтобы не сидеть щас как дронов, шобы не было ни одной сраной зацепочки и *****асов зайцевых, правда, и это не дает 100% гарантии у нас, но, уверен, шансов таки, в случае чего, гораздо больше, причем и первичный - избежать ****еца, так и потом, доказать что ты не верблюд. А долбойобы, пусть ****ся-перебьются *****....

9.2.
Водій повинен подавати сигнали світловими покажчиками повороту відповідного напрямку:

а) перед початком руху і зупинкою;

ок, возьму степень твоего градуса:
9.4....... Сигнал забороняється подавати, якщо він може бути не зрозумілим для інших учасників руху.

ок, возьму степень твоего градуса:

ця фраза говорить про те, що якщо в тебе і є права, то ти їх купив і не розумієш значення того пункту.
вже тому бути - один раз розкажу.
приклад незрозумілого сигналу. ти наближаєшся до перехрестя, за яким збираєшся зупинитись згідно правил.
так от, згідно ПДР треба увімкнути поворотник за 50 метрів. але водії на перехресті можуть подумати, що ти повертаєш праворуч. так от поворотник треба включати при виїзді з перехрестя, щоб не вводити в оману водіїв.

але це остання безкоштовна консультація.

ок, возьму степень твоего градуса
ти думаєш, що фреді просто так зник?
ні, він відкрив підручник улюблених академіків та почитав коментарі.
і тобі раджу, раз не навчався в автошколі.

я вже не кажу, що заборонено вмикати лівий поворотник а повертати праворуч. або не повертати взагалі.
і ці ламери за сало ще щось тут дописують

ось на цьому остаточно закінчилась твоя спроба стверджувати, що зайшов на форум заради справедливості, а не для транслювання сторони захисту одного з учасників суду.

Всяк мыслит в силу своей распущенности. Никто не запрещает вам ошибаться.

стаття з коментарям

9.2.Водитель должен подавать сигналы световыми указателями поворота соответствующего направления:
а)перед началом движения и остановкой;
hddhd8.webp

б)перед перестроением, поворотом или разворотом.
ddbfe1.webp

Комментарии эксперта
Начиная движение, водитель обязан проинформировать других участников дорожного движения о начале выполнения какого-либо маневра, независимо от места выполнения маневра, плавности выполнения маневра и удаленности других участников дорожного движения. Сигналы левого поворота подаются перед началом движения от правого края проезжей части, перестроением на левую полосу, поворотом налево, разворотом, началом обгона, а также перед остановкой возле левого края проезжей части. Сигналы правого поворота подаются перед началом движения от левого края проезжей части, перестроением на правую полосу, поворотом направо, остановкой возле правого края проезжей части, а также при завершении выполнения обгона.

я вже не кажу, що заборонено вмикати лівий поворотник а повертати праворуч. або не повертати взагалі.
і ці ламери за сало ще щось тут дописують

:рл:
проблема в том, что судят не по "коментарям" экспердов...

приклад незрозумілого сигналу.

и? ну и? один пример из возможного множества, уясни, что твои примеры - всего лишь флуд, не имеющий ничего общего с данной конкретной ситуацией

и? ну и? один пример из возможного множества, уясни, что твои примеры - всего лишь флуд, не имеющий ничего общего с данной конкретной ситуацией

а, так ти просто тупий.
написано ж, приклад!
якщо ти обісрався, то просто зміни штанці, а не воняй.

твои примеры - всего лишь флуд, не имеющий ничего общего с данной конкретной ситуацией
ще раз. а то ти з першого разу не розумієш.
дронову закидають 10.1.
а він на перехресті не починав рух. він був у процесі руху з тимачасовою вимушеною зупинкою.
і як раз експерти і роз'яснують недолугим суть правила. що є маневром, а що не є.
що є початком руху, а що не є і т.д.
всі пункти ПДР сформовані у відповідні блоки - маневрування, проїзд перехресть, обгін і т.д.
а дрону закидають пункт маневру замість пункта проїзду перехрестя. а почав він рух від кафе на римарській чи де він там був, а не на світлофорі.

якби на світлофорі після червоного авто розпочинали рух, то згідно
9.2.

а) перед початком руху

звісно, що я розумію, що не в коня корм.
але багато хто зрозуміє про що я.

ще раз. а то ти з першого разу не розумієш.
дронову закидають 10.1.
а він на перехресті не починав рух. він був у процесі руху з тимачасовою вимушеною зупинкою.
Я правильно понимаю, что считаешь, что нужно поднять и пересмотреть все дтп на перекрестках, в которых фигурирует 10.1? Обозвать всех адвокатов, судей и т.п. долбойобами и т.д.?

і як раз експертм і роз'яснують недолугим суть правила. що є маневром, а що не є.
Кто роз'яснює? Каким "експертм"?

а, так ти просто тупий.
написано ж, приклад!
якщо ти обісрався, то просто зміни штанці, а не воняй.

охуеть... ну давай давай, *** дальше, а я кое-что проверю, благодаря этому посту

Назад
Зверху Знизу