Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Другий національний фотоконкурс ПОРТРЕТ-2009

• Автор теми Автор теми UR3LFV
  • Дата створення Дата створення
Статус: Онлайн
Повідом.: 7783
Оголошень: 1
Другий національний фотоконкурс ПОРТРЕТ-2009

присвячуючи цей проект світлій пам"ті патріарха української фотографії Степана Григоровича Назаренка (12.05.1932-24.03.2006), українська фотографічна спільнота засвідчує своє намагання продовжити і розвинути кращі традиції вітчизняної фотопортретистики.
Очевидно, в першу чергу мова йтиме про академічний портрет, що передбачає відображення внутрішнього світу людини, її сутності, характеру і психології. Однак це не означає, що виставка матиме консервативне та ортодоксальне спрямування, і тому поза увагою не залишатся портретні роботи виконані в репортажній манері, а також різноманітні експерименти, творчі та технічні пошуки авторів

УМОВИ КОНКУРСУ
1. До участі запрошуются всі фотографи України
2. Кожен автор може подати максимально 5 робіт. Всі роботи з серій будуть розглядатися як окремі.
Мінімальний розмір по короткій стороні роботи-30см, максимальний по довгій-50см.Без полів. Недопускаєтся оформлення у вигляді псевдопаспарту,рамок, наклеювання на картон, тощо. На звороті кожна робота має бути підписана таким чином: Порядковий номер згідно зі вхідною формою, назва роботи, місто.Ім"я та прізвище автора не вказувати!
4. Разом з роботами необхідно надіслати:
- заповнену і підписану автором вхідну форму (Entry-form);
-поштові марки України (Потроєний еквівалент Ваших поштових витрат на пересилку робіт в оргкомітет) для зворотньої відправки робіт ( з урахуванням додаткової ваги афіш та каталогів)
-копії робіт на CD у форматі JPEG без стискання, 300 dpi того ж розміру що й відбиток. Файли підписувати таким чином: 1_name_familyName_title_town.jpg/
У випадку надсилання робіт групою авторів бажано всі файли записувати на один диск, розміщуючи роботи кожного автора в окремій папці па називаючи папки таким чином: ame_FamilyName_Town
Для найменування файлів та папок використовуйте виключно латинські літери!
5. У випадку не дотримання вимог пунктів 2,3,4 роботи не реєструются і на розгляд жюрі подані не будуть
6. Прохання, не надсилати роботи в тубусах, кур"єрською поштою, посильними і не передавати поїздами та автобусами.
КАЛЕНДАР
Остання дата прийому робіт 12 березня 2009 року
робота журі 15-16 березня 2009 року
Повідомлення рішення журі квітень 2009 року
Відкриття виставки 5 травня 2009 року
Поверненя робіт і CD, розсилка каталогів і афіш- осінь 2009 року

ЖУРІ
Ігор Гайдай фотограф, "Гайдай-студіо", Київ
Сергій Гевелюк НСФХУ, група "ІКС+", Одеса
Павло Добряк НСФХУ, AFIAP, нфк "Колумб", Дмитровичі

рообт надсилати на адресу:
Денис Трофімов, а/с 234, 76018 Івано-Франківськ

Тел. для довідок 8(050) 221-99-44, 8(097) 610-71-33, 8(03422)223-75, 8(0342)74-03-78.

uapu_cmb*il.if.ua, denys_t*******

Посилання видалено

Entry-form тут- Посилання видалено

А регистрационый номер и результат в форме не заполнять, как я понял? Если заполнять, то что там нужно писать?

Конечно не заполнять. Регистрационный номер присваивают при принятии работ на конкурс, а результат вписывает жюри после рассмотрения.

спасибо

а в Харькове или Киеве вьіставку покажут?

для политкорректности было б неплохо такие обьявления писать и на русском...

для политкорректности было б неплохо такие обьявления писать и на русском...

А т так же на английском, немецком, хини, армянском циганском и обязатель но- идиш и иврит.
:***:
Давайте не будем сюда политику тулить, для этого специальная помойка на форуме есть, Ваши претензии- туда, О.К?

ок, конечно

...просто трудно было осилить такой текст на украинском... :(

А т так же на английском, немецком, хини, армянском циганском и обязатель но- идиш и иврит.
:***:
Давайте не будем сюда политику тулить, для этого специальная помойка на форуме есть, Ваши претензии- туда, О.К?

Реально. я украинсого не знаю, читать было крайне лень.
И че вот присылать напечатанные, просто лениво этим заниматься.

Реально. я украинсого не знаю, читать было крайне лень.

угу, я от осеннего отказался, потому что не было времени печатать, носить куда-то... а сейчас времени еще меньше (

В таком случае одно из двух.
Либо ваши работы не стоят и выедено яйца и вы это понимаете...
Либо вы просто похерестически и не в серьез относитесь к своему увлечению...
Ну или третий вариант... считаете себя гением в фотографии творчество которого никто не понимает из-за своей ограничености... ну да это уже клиника... :D

В любом из этих случаев не кункурс не нужен вам, а вы не нужны конкурсу! :D
Добавлено через 1 минуту
угу, я от осеннего отказался, потому что не было времени печатать, носить куда-то... а сейчас времени еще меньше (

Отговорки... БАНАЛЬНАЯ ЛЕНЬ!

В таком случае одно из двух.
Либо ваши работы не стоят и выедено яйца и вы это понимаете...
Либо вы просто похерестически и не в серьез относитесь к своему увлечению...
Ну или третий вариант... считаете себя гением в фотографии творчество которого никто не понимает из-за своей ограничености... ну да это уже клиника... :D

В любом из этих случаев не кункурс не нужен вам, а вы не нужны конкурсу! :D
Добавлено через 1 минуту

Отговорки... БАНАЛЬНАЯ ЛЕНЬ!

Интересно, я тут разве где-то что-то писал о своём уровне, как фотографа? Я вон на зимний конкурс отправил, бо там не сходя с места пару кликов мышкой и все. Да и вообще Ангеред, не суди да не судим будешь. Да и вообще ваше высказывание по крайней мере нетактично.

Да и вообще ваше высказывание по крайней мере нетактично.

На то и расчитано "что б заело" ;)
В Харькове на смом деле дохрена и просто хороших и отличный фотографов да только три болезни у них заниженая самооценка, лень и похеризм....
Если я не прав докажите? ;)

Я не думаю, что эти слова сорвут фотографов учавствовать в конкурсе.

На то и расчитано "что б заело" ;)
В Харькове на смом деле дохрена и просто хороших и отличный фотографов да только три болезни у них заниженая самооценка, лень и похеризм....
Если я не прав докажите? ;)

под зад коленом посдстегнуть, больше людей подаст работьі - авось что и вьіиграют харьковчане:)

что-то не могу представить, как дойдет по почте конверт размером 30*50 см :confused:

что-то не могу представить, как дойдет по почте конверт размером 30*50 см :confused:

Легко и свободно
сам отправлял на этот конкурс в позапрошлом году 30х45...
и представте ! :) они даже вернули работы назад :) почти не пострадавшими :)

Легко и свободно
сам отправлял на этот конкурс в позапрошлом году 30х45...
и представте ! :) они даже вернули работы назад :) почти не пострадавшими :)

А также, прислали каталог выставки и афишу.

Назад
Зверху Знизу