Довбаний МістЕкспрес...

• Автор теми Автор теми Suchkoff
  • Дата створення Дата створення
Статус: Онлайн
Повідом.: 10538
а чому ? Бо задовбав !

Доброго дня, шановне панство !

Прєлюдія. Навчив свою жіночку користуватися Алі (щоб не нудьгувала).
Накупила вона всілякіх дрібниць і поїхали вони до нашого славного міста, якісь УкрПоштою, якісь НовоюПоштою, а якимсь "нєподфартіло" :)

Одна посилка , як написав Алі, застрягла на митниці. Ну застрягла, буває. Чекаємо тиждень, другий, почали Львівську митницю трусити, що, де.....
І тут виявляється, що ті термоси приїхали у Харків, у віддідення МистЕкспреса, полежали там 10діб, приїхав курьєр, забрав їх у сортувальний центр, вони там ще тиждень полежали і їх ВІДПРАВИЛИ НАЗАД ДО КИТАЮ !!!

... ми їх шукаємо по митницях, а вони преспокійно лежали у сусідньому будинку.
Мля, чому так ?
Гєй, МістЄкспресовці ! Вам що, впадлу, коли посилки забираєте, подзвонити отримувачу ??
Телефон же на пакунках вказаний !
Людина не забирає - ну так нагадайте, подзвоніть! Не можете самі - китайцям напишить, хай вони подзвонять сюди, якщо у МЕ грошей на телефоні немає....

Коротче, поїхали учора з дружиною в то відділення, де термоси були, та поїхали "на возврат".
З'ясувалося, Міст пише повідомлення ЛИШЕ У СВІЙ ДОДАТОК.
Ніяких СМС, ніяких дзвінків. Чому? А, інструкція така. А змінити можна ту інструкцію ? Ну, дзвоніть на гарячу (ледве теплу, по факту) лінію, пропонуйте, можете пєтіцію ще написати......
*
І саме смішне. Пишу. Зараз зазирнув у СВІЙ ДОДАТОК Міста, читаю " Ваше замовлення лежить ....." *** так я ж учора там був, дивався на пакунки в шафі, там були і мої інструменти.....

Висновок: люди, якщо ви замовляєте щось на Алі, зазарайте частіше у додаток МістЕкспреса. Бо інакше..... :)
Дякую за увагу ! Слава ЗСУ! Шобпутінздох !

Ніяких СМС, ніяких дзвінків. Чому? А, інструкція така. А змінити можна ту інструкцію ? Ну, дзвоніть на гарячу (ледве теплу, по факту) лінію, пропонуйте, можете пєтіцію ще написати......
может потому, что ты ***** такой важный не впал - звонить ему по всем номерам и во все меседжеры писать.
Установил приложение - значит шлют в приложение. Отключил уведомления или не читаешь их - сам *****.
100500 лет уже никто никуда не звонит вообще-то.

*****ьная тема.

Наоборот *******, что не шлют 100500 уведомлений, а одно.

(хйл)

Отключил уведомления или не читаешь их - сам *****.

(хйл)
Логично. Прочитал - сам ***** !
Та ладно! Но если ты к бизнесу хоть какое-то отношение имеешь, то поймешь, что КЛИЕНТ=господин, ибо он и только он платит деньги.
Почему мои сотрудники, если за товаром не пришли, или товар завис или еще какой-то ***** - стараются разрулить ситуацию оперативно и положительно ?
- Доброго дня ! Вам надійшла посилка два дні тому, Ви не забрали її. Щось сталося ? не можете у відділення прийти ? Може замовити адресну доставку ?
Тяжело ? Да нет, норм.
Мне на той недели с БелгородДнестровского звонили , с Интайма. Чел потерялся, нет связи. Ну так мы нашли его старую работу, нашли дружбана, чел в больничке с аппендицитом оказался.
Но никто товар ОБРАТНО В ХАРЬКОВ не отправлял после 10 суток хранения. Разрулили по человечески.

Вот и разница. Мне - ******ь. Но Мист *** разорится от такого отношения с ПРИНОСИТЕЛЯМ ПРИБЫЛИ . Как-то так.

Та ладно! Но если ты к бизнесу хоть какое-то отношение имеешь, то поймешь, что КЛИЕНТ=господин, ибо он и только он платит деньги.
нормальний клієнт не хоче, щоб йому з приводу кожної посилки купа повідомлень сипалась в усі меседжери, й тим паче, щоб йому дзвонили.
Якшо клієнт встановлює додаток, то логічно ним користується та повідомлення туди починають прилітати. Без цього - в вайбер, з тієї ж причини. Нема вайбера - смс.

нормальний клієнт не хоче, щоб йому з приводу кожної посилки купа повідомлень сипалась в усі меседжери, й тим паче, щоб йому дзвонили.
Якшо клієнт встановлює додаток, то логічно ним користується та повідомлення туди починають прилітати. Без цього - в вайбер, з тієї ж причини. Нема вайбера - смс.
А нормальний перевізник не буде ганяти туди-сюди людей та авто, витрачаючи гроші на зарплатню та паливо.

Наші термоси ЗНОВУ везуть у Харків , потім їх знову привезуть у відділення на Гагаріна..... Дурниця, чи не таК ?
Так не простіше і дешевше було б якимсь чином зв'язатися з Отримувачем ?
Подзвонити, якщо людина не приходить з якихось там причин ?
*
Питання не Вам. Далі дискутувати не маю потреби. Бажаю здоров'я .

Курьеры у них тоже "песня"... Делала заказ, доставка была возможна курьером Міст. До того раза с Міст не связывалась. Приехал в другое время, не то, которое оговаривалось при заказе. Хорошо, что была дома. Выхожу - его нет. Оглядываюсь по сторонам - не вижу. Перезваниваю. Он, оказывается, припарковался около дальнего от моего подъезда, видел, что я вышла, и тупо стоял на месте. Сдачу отдал не полностью, прокомментировав "Так нормально?". Нет, не нормально, мужик. Поэтому через Міст больше заказы не делаю.

Странно,
пользуюсь Мистом, не знал до сих пор о существовании приложения,
всегда приходят смс.
До войны курьер вообще в квартиру заносил..
Щас перешел на Мист+Новапошта - теперь смсок стало больше и если что там зависнет, они точно назад не отправят, а включат платное хранение ))

Странно. Мне Мист все полылки нормально прислал.
А последнюю прислали Мист, но на отделение Укрпочты. И по их приложению она не отслеживалась.

Я канеш понимаю, шо у меня с географией беда, но где китай, а где Львів?..:незнаю:а по поводу МЭ, ****яней их был только Ночной Экспресс, через 5 лет існуваня.. :рл:

Я канеш понимаю, шо у меня с географией беда, но где китай, а где Львів?..:незнаю:а по поводу МЭ, ****яней их был только Ночной Экспресс, через 5 лет існуваня.. :рл:
Не с географией беда , а с логистикой :) Как с Китая контейнер в Харьков привезти?
По железке, через Казахстан и сраную ****у ? Через Персию, Ставрополье, Донбасс? Суэц, Босфор, Одесса? Нет.
А вот Через Польшу или Литву- самое оно сейчас!

Назад
Зверху Знизу