Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дослідження на тему: Дискримінація жінок за ознакою статі у сфері роботи.

Скажіть, будь ласка, а яке сами вимоги передбачається для волонтерки проекту? Це повинна бути дівчина модельної зовнішності, яка в ****ульному одязі буде ходити по офісам у пошуках роботи і провокувати роботодавців? ;)))

Ви це серйозно спитали?

А це було б дійсно круто, яхууууууу! :yahoo:
Добавлено через 22 минуты
Від себе додам своїх п'ять копійок щодо статевої дискримінації - у високорозвинених істот подібне розділення відсутнє, оскільки немає ніякого принципово-важливого значення. Це пережитки минулого - анархізм.
Те, що більшість українських чоловіків намагаються виокремити "підвид" істот "чоловік" у якийсь вищий вид ссавців - зазвичай є зразком їхньої примітивністі та некомпетентністі.

йоплаколЪ

анархизм это не пережиток минулого - это политика нацбанка, может анахронизм?

ссавці - це ті що ссуть?

піщіть ісче

А це було б дійсно круто, яхууууууу! :yahoo:
Добавлено через 22 минуты
Від себе додам своїх п'ять копійок щодо статевої дискримінації - у високорозвинених істот подібне розділення відсутнє, оскільки немає ніякого принципово-важливого значення. Це пережитки минулого - анархізм.
Те, що більшість українських чоловіків намагаються виокремити "підвид" істот "чоловік" у якийсь вищий вид ссавців - зазвичай є зразком їхньої примітивністі та некомпетентністі.

:іржач:Даааа блин, вот именно поэтому и дискриминируют....Девушки вот отрасли где нет дискриминации по гендерному типу - добыча угля, металлургия, строительство и т.п. (дал норму - не гендер, не дал - полный гендер):yahoo:

:Девушки вот отрасли где нет дискриминации по гендерному типу - добыча угля, металлургия, строительство и т.п. (дал норму - не гендер, не дал - полный гендер)
Подивіться фільм "Північна країна" (США) - Ви багато узнаєте про "відсутність" дискримінації у сфері видобутку вугілля...
Добавлено через 5 минут
думаю, саме питання прав людини може виникати тільки в умовах більш-менш рівня ... не знаю... вихованості?.. розвинутості особистості?..
а якщо людині тільки і вистачає розуму, на заплювати іншу...
ну...
то шо ж:ннн:

ти права
втім -залшається відпустка 126 діб по вагітності та пологах

у неї - аж ніяк

Она оформляется больничным листом и по сути своей является больничным. Если мужчина будет вынашивать и рожать вместо женщины - конечно он и должен получить отпуск, чтобы не ходить на работу ни глубоко беременным, ни сразу после родов. ;)

Она оформляется больничным листом и по сути своей является больничным. Если мужчина будет вынашивать и рожать вместо женщины - конечно он и должен получить отпуск, чтобы не ходить на работу ни глубоко беременным, ни сразу после родов. ;)

от ***
и снова дискриминацийа

нушожтыпаделайеж!

от ***
и снова дискриминацийа

нушожтыпаделайеж!

А если честно... Перспектива родов для работодателя, который важного для него человека ищет - имхо не очень важна.

Есть только одно мне точно известное дело - женщинам почти всегда меньше предлагают денег, процентов на 20-30. Надо торговаться лучше, вот что я думаю.

А если честно... Перспектива родов для работодателя, который важного для него человека ищет - имхо не очень важна.

Есть только одно мне точно известное дело - женщинам почти всегда меньше предлагают денег, процентов на 20-30. Надо торговаться лучше, вот что я думаю.

ты как работодатель говоришь?
потому как весьма задрачивает ситуация когда к тебе приходит человек на высокую зарплату и хоба - через месяц извещает "интересную" новость означает следующее-ты **** мозг, искал сотркдника, согласовывал кандидатуру с руководством, уделял внимание персональным требованиям
а оно пришло и решило размножаться...

это еще не учитывая того факта, что куча предприятий платит минималку, а значит при 10-15 работников сумма 12240 при рождении ребенка будет хрензнает сколько времени перекрываться твоими взносами в Фонд (а значит ты снова тратишь свои деньги, которые вернутся ох нескоро)
Добавлено через 4 минуты
ЗЫ
прошу учесть
льготы и послабления, предоставленные именно женщинам государством ложатся в той или иной степени на плечи работодателя
а если еще при этом говорить исходя из концепции трудового капитала (то есть капитализации средств вложенных в образование и обучение и "создание" работника), то станет понятно, что от женщины полезная экономическая отдача ниже, поскольку выше суть женские риски

а если простым языком - есть риск чтов самый неподходящий момент женщина (начальник, специалист, исполнитель) либо спрыгнет в декрет, либо на больничный при заболевании ребенка

вопрос задачи - почему при таких вводных работодатель должен оценивать труд женщины так же как и труд такого же по профессиональным качествам мужчины?

ты как работодатель говоришь?

потому как весьма задрачивает ситуация когда к тебе приходит человек на высокую зарплату и хоба - через месяц извещает "интересную" новость означает следующее-ты **** мозг, искал сотркдника, согласовывал кандидатуру с руководством, уделял внимание персональным требованиям
а оно пришло и решило размножаться...

Серьезно? Вот правда так, месяц проходит и того? Имхо такие истории происходят в основном когда нанимают 3-го бухгалтера на три копейки или девочку накладные шлепать, что-то такие истории при высокой зп мне неизвестны. Дамы на высокой зп реже размножаются в принципе, и дома тоже сидеть не будут - вернеццо, причем быстро. Т.к. убыль 2+ или 2++++ куе в семейном бюджете - не шутошное дело.

а если простым языком - есть риск чтов самый неподходящий момент женщина (начальник, специалист, исполнитель) либо спрыгнет в декрет, либо на больничный при заболевании ребенка

Не прыгают по больничным женщины-руководители. Пока не припрет конкретно. Знаю тетку которая скакала неделю на сломанной ноге, до тех пор пока нога не стала синеть, тада и выяснилось что она сломана.

вопрос задачи - почему при таких вводных работодатель должен оценивать труд женщины так же как и труд такого же по профессиональным качествам мужчины?

Дык ясен пень. Я же и говорю, торговаццо лучше надо теткам. И лучше работать.

Серьезно? Вот правда так, месяц проходит и того? Имхо такие истории происходят в основном когда нанимают 3-го бухгалтера на три копейки или девочку накладные шлепать, что-то такие истории при высокой зп мне неизвестны. Дамы на высокой зп реже размножаются в принципе, и дома тоже сидеть не будут - вернеццо, причем быстро. Т.к. убыль 2+ или 2++++ куе в семейном бюджете - не шутошное дело.

а мне известны
потому и говорю

девочек накладные шлепать - на работа.харьков - жопой ешь.. найти не проблема за 300 долларов

а мне известны
потому и говорю

девочек накладные шлепать - на работа.харьков - жопой ешь.. найти не проблема за 300 долларов

Значит наш опыт общения с тетками на высоких зп разный ;) Я действительно не знаю таких случаев. Пока.

Значит наш опыт общения с тетками на высоких зп разный ;) Я действительно не знаю таких случаев. Пока.

другой вопрос- что с ростом зарплаты растет и понимание ответственности
но и тетков с зп 2000+ в Харькове лично я не знаю (лично)

ЗЫ
а беременевают те кому 23-28 обычно
а должностя они обычно занимают не капитально высокие

имхо

...но и тетков с зп 2000+ в Харькове лично я не знаю (лично)...
а у мене - більшість знайомих із 2000*2+
і я була впевнена, що менше - не заробляють)(

Щодо вагітності, Ваших питань не виникало б, якщо Ви припускали б, що відповідальність за "розмноження" лежить не тільки на жінці. По-перше.
По-друге, співбесіди треба уважно проводити. Якщо попрацювати гарно на співбесіді, то не треба буде потім оплачувати це.

АК, я не стверджую НІЧОГО. Особисто я вважаю, що дискримінації за ознакою статі у сфері роботи - не існує. Хіба що у разі харасменту. Більше того - вчора прочитала одне електронне видання ґендерного журналу - випуск присвячений дискримінації чоловіків. Їх почитати, так хочеться плакати(

Ой не знаю, что Вам и сказать...
Я на маникюр еле записалась, а про парикмахера я вообще молчу, к косметологу ещё прорваться надо перед Новым годом-то. А вы тут говорите о дискриминации какой-то. Мне бы ваши проблемы..
Согласен! К парикмахеру сцуко за месяц надо записываться, я считаю это позор для страны.

а у мене - більшість знайомих із 2000*2+
і я була впевнена, що менше - не заробляють)(

Щодо вагітності, Ваших питань не виникало б, якщо Ви припускали б, що відповідальність за "розмноження" лежить не тільки на жінці. По-перше.
По-друге, співбесіди треба уважно проводити. Якщо попрацювати гарно на співбесіді, то не треба буде потім оплачувати це.

АК, я не стверджую НІЧОГО. Особисто я вважаю, що дискримінації за ознакою статі у сфері роботи - не існує. Хіба що у разі харасменту. Більше того - вчора прочитала одне електронне видання ґендерного журналу - випуск присвячений дискримінації чоловіків. Їх почитати, так хочеться плакати(

1. 2000+ це було в доларах
то є знайомі? В Харкові
2. Пробачте, але ж відповідальність щодо вагітності лежить на мені, чи на іншому керівникові - лише щодо моєї (його) дружини. Тож і нести її за інших - не маю наміру. Ні в буквальному ані в соціальному значенні
3. Співбесіда...це просо пшик.. чи ви насправді вважаєте, що вимагаючи малювати 100 прямокутників чи неіснуючих тварин можна дізнатись щось про людину... Та й я не кажу, що до мене прийшов вже вагітний працівник - все відбувалось трохи пізніше.. але дуже скоро після працевлаштування. При цьому я знаю цю людину особисто і знаю набагато більше, ніж може дати співбесіда

не зрозуміло одне
Вам, виявляється, лише платять за проведення дослідження?
чи як
Бо як нема дискримінації і Ви із цим погоджуєтесь....

хотя

а поговорить (с)
Добавлено через 53 секунды
Большая часть ваших знакомых зарабатывает 4+куе? Ничо себе у вас знакомые.

скажи
ми е хлопци хлопци олигархи....(с)

1. 2000+ це було в доларах
то є знайомі? В Харкові
вибачте - не дочитала - підсліпкувата та нетерпляча:D
ну, тоді 2000+
ЗАРОБЛЯЮТЬ
(тобто працюють не на підприємстві чоловіка/дядька/татка)

2. Пробачте, але ж відповідальність щодо вагітності лежить на мені, чи на іншому керівникові - лише щодо моєї (його) дружини. Тож і нести її за інших - не маю наміру. Ні в буквальному ані в соціальному значенні
Я про це і говорила! Тільки Ви сприйняли це звичним для Вас чином. Я вважаю, що роботодавець може не нести ні за що відповідальність. Просто проблему "чорної" зарплати ставлять, а цю - замочують. То і все. А хіба такі претензії пред'являть чоловікові тієї жінки на його роботі?
Про це мова.
3. Співбесіда...це просо пшик.. чи ви насправді вважаєте, що вимагаючи малювати 100 прямокутників чи неіснуючих тварин можна дізнатись щось про людину...
Саме із-за такого ставлення Вам і вилазе потім боком(
Ви говорили про тести, а я говорю про БЕСІДУ.

не зрозуміло одне
Вам, виявляється, лише платять за проведення дослідження?
чи як
Бо як нема дискримінації і Ви із цим погоджуєтесь...
Зрозуміло, що Вам не зрозумілий мій інтерес. Ви, я так розумію, не працюєте і не стикаєтесь із науковою сферою. Мені може бути не зрозумілим будь-яке Ваше прагнення...
Нам не оплачують дослідження. Фінансованим воно б просувалося значно динамічніше)(
Можливо, Ви не повірите, але у мене і справді суто громадський та дослідницько-науковий інтерес... :збентежений:/аж ніяково якось пояснювати/

Назад
Зверху Знизу