Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Допоможіть розібратись, горять електродвигуни (з пилососа).

• Автор теми Автор теми Mr Oreo
  • Дата створення Дата створення

Mr Oreo

Привіт!
Статус: Офлайн
Повідом.: 3
Доброго вечора. Є проблема, горять двигуни, уже 3 штуки. Двигуни з пилососа, але використовуються в генераторі холодного туману. Ось такому...
Переглянути вкладення 13217226
Конструктивно, це біда... скоріше за все такі мотори не зможуть нормально працювати в такому корпусі. Але захотілося удосконалити цю штуку, щоб вона пропрацювала хоть пару місяців.
Мотор підключений до вимикача, та потім напряму до 220, без плат керування. Виникла ідея, поставити плату керування з пилесоса яка має в собі ще регулятор потужності.
Таке питання, який мотор купувати щоб він хоть трохи пропрацював.. і яку плату керування? Хотілосяб не дуже дорого, так як ця пекельна штука все одно згорить, чи ні? Дякую.

Останнє редагування:
латром снизьте напругу либо диммером, только не zerocross
все равно попадалово в двигатели уже детектед

латром снизьте напругу либо диммером, только не zerocross
все равно попадалово в двигатели уже детектед
Я не впевнений що зниження напруги допоможе, але спробувати варто. Знайшов таку плату за 160грн, спробую її чи можна не морочити голову?
Переглянути вкладення 13217231
Це плата з пилососа Самсунг, з регулятором.

Доброго вечора. Є проблема, горять двигуни, уже 3 штуки. Двигуни з пилососа, але використовуються в генераторі холодного туману. Ось такому...

Цей мотор прокачує повітря крізь себе. Туман - волога. Волога - пробій. Тому й маємо траблу

Jonhson совершенно прав! Этот мотор прокачивает воздух сквозь себя и за счёт этого охлаждается. А там влага. А это для коллекторного мотора проблема! Я не понимаю, какой суперконструктор этот мотор туда всунул. Вам нужна турбина с изолированным от потока воздуха мотором. Такую, думаю, можно найти в Харькове на радиорынке. Они были разные по производительности и применялись для охлаждения военной радиоаппаратуры которая раньше в изобилии изготавливалась в Харькове. Питались они как от 220в, так и от 12в и 24в. Радиолюбители применяли в советское время такие турбины для охлаждения ламп в усилителях мощности КВ передатчиков. Ищите и будет вам счастье! С ув. Александр.

Назад
Зверху Знизу