Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дональд Трамп - президент США.

• Автор теми Автор теми SKlF
  • Дата створення Дата створення
в Китае до сих пор коммуняки при власти.

Так вони ж зуміли "комунізм" збудувати. І шведи там всякі зуміли. Тихо, без шуму, без окупації сусідів. Тому досі цілі і здорові, на відміну від деяких.

Не дивіться на Китай взагалі. Шо за звичка у вашого брата. У нашого дорого першого секретаря компартії України Петра Симоненка є канал, по-моєму "Гамма" називається. Так теж, коли не включиш - парять передачі про китайський комунізм.

Ну да,то что вижу,то и рассказываю.
А это ситуацию в лучшую сторону не изменит, никак.
Единственный шанс - выкинуть совок из головы и обьеденить усилия с другими украинцами.
Другого пути у вашей громады нет. Когда лично Вы это поймете, не сделаете вид что поняли, а именно поймете сами, по своей воле, своей головой - тогда Вы перестанете быть совком\малоросом\*****ом.
Сила украинства в том, что оно обьединяет вокруг украинской идеи людей разных национальностей, принимая эту идею и ее реализовывая они становятся украинцами.
Это не националистическая идеология.
Это идеология гармонии и внутренней свободы.
Пока жив хоть один украинец, будет жива и Украина.
Поэтому все, кто боролись против Украины, все потерпели поражение.
:україна: БУЛА, :україна: Є, :україна: БУДЕ!

Наш это Щербицкий,всё что было после него-****о.

Не буду оспорювати ваші рейтинги.:D

тогда Вы перестанете быть совком\малоросом\*****ом.

Для цього треба мати бажання, а його не спостерігається.

Лучше следите за ошибками в моих постах. а не приписывайте им смысл, о котором я даже не догадывался.
Что лучше, я и без Вас решу.
Тезисы из методички таки да, они коварные, многие Ваши братья их пользуют, а потом кричат, что не догадывались, заблудились типа, свернули не туда, не знали, не ведали и не хотели.
Вы тоже в этом вопросе не индивидуальны не оригинальны.

Ідея хороша в плані того шо це буде аналогія як в розмові з чортом кропити ладаном.
Нет.
Идея сама по себе очень гармонична.
Она приживется в мозгу здорового человека сама, главное дать ему шанс.

Нет, я биохимик по диплому и по занятию в тяжкие годы клятого совка.

Коли до влади прийшли більшовики білі повиїжджали хто в Париж, хто в Константинополь. Чому совки не повиїжджали коли до влади прийшла Україна?

Приятно пообщаться с людьми, которые не просто слышали чёта там по телевизору, а основательно прорабатывали произведения Бандеры.
Я о Бандере услышал всего пять лет назад, здесь, на ХФ, благодаря ольгинцам.
Они тогда кричали о каких то "бандерлогах", я по началу не вьехал кто это такие, да и не интересно было как то.
Только через пару месяцев, столкнувшись с этим определением еще раз я загуглил это выражение.
Так что о Степане Андреевече я знаю мало, но благодаря таким как Вы буду знать нааааааамного больше.

За это Вам респект и уважуха.

Приятно пообщаться с людьми, которые не просто слышали чёта там по телевизору, а основательно прорабатывали произведения Бандеры.

Ну прошу пояснити що він сказав неправильно -

Самостійну державу може здобути собі український народ тільки власною боротьбою і трудом. Сприятливий розвиток міжнародньої ситуації може значною мірою причинитися до нового розгорнення й успіху нашої визвольної боротьби, але він може відограти тільки допоміжну, хоч дуже корисну ролю. Без власних змагань українського народу найсприятливіші ситуації не дають нам ніколи державної незалежности, хіба тільки зміну одного поневолення на інше. росія, із своїм глибоко вкоріненим, а в сучасну добу найбільш розпаленим загарбницьким імперіялізмом у кожній ситуації, у кожному стані, всіми силами, з усією запеклістю буде кидатися на Україну, щоб утримати її в складі своєї імперії чи наново поневолити Як визволення, так і оборона самостійности України може в основі спиратися тільки на власні українські сили, на власну боротьбу і постійну готовість до самооборони.

Союзників нам теж треба мати в нашій визвольній боротьбі якнайбільше і якнайкращих, а передусім справжніх. І їх Україна може мати. Але тільки тоді, коли сама буде боротися і коли сама буде сильна. Бо союзництво — це відношення обопільности. Його може мати той, хто сам щось дає і добуває. Визволителів, «освободителів», які б здобували для нас волю і її нам дарували, — напевно ми ніколи не діждались би. Наші союзники — це насамперед ті народи, що опинилися в неволі російсько-большевицького імперіялізму і борються проти нього за власне життя і свободу та ставляться прихильно до самостійности і соборности України. А далі, коли прийде до зудару між СССР і вільними ще народами, тоді і ці останні можуть бути нашими союзниками. Це буде залежати м. ін. від того, наскільки наша боротьба, наші сили будуть важити у воєнному конфлікті.

СЛОВО ДО УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВ-РЕВОЛЮЦІОНЕРІВ ЗА КОРДОНОМ
видання ЗЧ ОУН, у липні 1948 року

• Це лайк!
Реакції: -Ъ-
ПА ОБСЕ говорит об агрессии РФ против Украины, прокурор МУС о международном вооруженном конфликте.

ООН называет оккупантом, ущемляющим права человека на оккупированных территориях.

спасибо за ответ, это многое объясняет, в частности ваши кастрюли на майдан
Не льстите себе, вы далеки от понимания.

Л В Харькове был при клятых коммуняках очень приличный кардиоцентр. Приличным он был благодаря его главврачу Малой Любовь Трофимовне. Женщина обладала необходимыми связями и была преданна своему делу.
Зачем вы врете, что он был? Он есть до сих пор.

Нет, я биохимик по диплому и по занятию в тяжкие годы клятого совка.
Та чего же вы лезете в те вопросы в которых вы не разбираетесь?

Не, не:увага:
У нас денег нет:)
Сами уж как нибудь давайте:)
А Свирид Петрович сам готов денег дать, лишь бы его теща оккупировала.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу