Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Добкин идёт в мэры Харькова

• Автор теми Автор теми Aksev
  • Дата створення Дата створення
:іржач: Годный вброс

Во, я сразу понял, шо вброс

А Мишаня говорит, что Геша в коме и ничего подобного сказать не мог.

[url ][/URL] ссылка не работает на ХФ.

03ad48f06f068a7a2f09fa50d230da92.png

Походу на выборах мера от Кернеса пойдет двойник и его семья:україна:

Да бросил линк уже, пару часов назад. В тему про вирус и Гепу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ну, не ..? (нет слов!) :рл:

"Документы я подал ровно через 10 минут после того, как подали представители Геннадия Адольфовича. Не специально. Я выбирал время с учетом того, что хотел покататься на мотоцикле, а это нужно делать днем, когда светло и тепло. Не скрою, мне не хотелось встречаться с представителями Гены, которые принесут документы. Они все прекрасные люди, но пересекаться с ними мне не хотелось."

Похоже, допа всё.

"
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

У Харкові кандидат у мери міста Михайло Добкін провів "непросту розмову" з друзями та рідними Геннадія Кернеса".

цього ворога України, посіпаку Хуйла та крадія слід як вимога швидше поставити по-під мура, а не обирати до органів влади!

я не розумію, про що ти? ота падла вже наробила досить, щоб її повісити за вироком суду Лінча. Нагадати його поведінку хоча б 2014 р. чи наразі? нагадувати, чи "нуєва на?"

Ппц...фуксы, добкины, кернесы... остались вообще украинцы в Харькове или это жидовское кодло будет продолжать ссать в уши харьковской вате, и параллельно вытягивать из их кармана бабло себе на частные перелёты и лечение Шарите ?

я не розумію, про що ти? ота падла вже наробила досить, щоб її повісити за вироком суду Лінча. Нагадати його поведінку

Навіщо? Усе пам'ятаю, бо мешкаю у Харкові з моменту появи на світ. Й білі автобуси на Пушкінській, з бєлгородськими держномерами - теж пам'ятаю. Й погрози "розібратися" у вигляді есемесок від прихильників Воржєїнової - також.

"Судді" тут - не іншомовно, а саме за фахом. До речі, саме сьогодні повинно було відбутися чергове засідання у кримінальній справі по Гепі. Але... "на нема й суду немає".

Щодо лінчування - вочевидь, терпець населення ще не урвався. Пастухи ще на конячці, не скинуті. Та й конячка ще везе...

Походу наш Гепалиссимус будет пребывать в Черном Вигваме, пока от его имени будет править коллегия местоблюстителей на благо города и всех харьковчан.
А Допу туда не взяли, вот он и решил проявить инициативу.

Навіщо? Усе пам'ятаю, бо мешкаю у Харкові з моменту появи на світ. Й білі автобуси на Пушкінській, з бєлгородськими держномерами - теж пам'ятаю. Й погрози "розібратися" у вигляді есемесок від прихильників Воржєїнової - також.

"Судді" тут - не іншомовно, а саме за фахом. До речі, саме сьогодні повинно було відбутися чергове засідання у кримінальній справі по Гепі. Але... "на нема й суду немає".

Щодо лінчування - вочевидь, терпець населення ще не урвався. Пастухи ще на конячці, не скинуті. Та й конячка ще везе...

я не про тебе :пиво: а для тих, хто "забЫлЪ". гадаю, що БлаЗEнь виконує накази Хуйла вправне й настрій маси таки зміниться на користь Mосковії ...

Всё, допа снялся с выборов.

На одно скучное лицо в бюллетене меньше будет.

Назад
Зверху Знизу