- 🟠 01:03 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА типу «Шахед»#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
тогда можно автостопом еще попробовать.мы ж ТСу набрасываем разные идеи
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
тогда можно автостопом еще попробовать.мы ж ТСу набрасываем разные идеи
тогда можно автостопом еще попробовать.
мы ж ТСу набрасываем разные идеи
хехе.. а я как раз хотела пошутить, чтобы кто-то из добрых самаритян ХФ его отвез.Може є якийсь Михайлович, який возить людей бусом пару раз на день?!
Всетаки доволі розвинуте с.м.т
хехе.. а я как раз хотела пошутить, чтобы кто-то из добрых самаритян ХФ его отвез.![]()
До чого тут мапа? Я про громадський транспорт запитую.
... Потрібно бути у м. Чугуїв не пізніше 8ї години ранку.
Може є якийсь Михайлович, який возить людей бусом пару раз на день?!
Всетаки доволі розвинуте с.м.т
Та багато хто в Харкові працює...
проще всего на маршрутном автобусе с автостанции на Пролетарской. они ходят каждые полчаса минимум. если регулярно, то только так. хотя бы можно спланировать время.Та мені регулярно потрібно...
есть еще Богданчик до Малиновки в 7.30
др Чугуева едет минут 25, потому что без остановок
да, но в кассе вряд ли продадут билет на него до Чугуева (хотя до Малиновки всего на 1 грн. дороже), обычно тот кто едет до Чугуева садится за 1-2 минуты до отправления и оплачивает водителю (контролер посадочный не возражает, только ругает если наглядно держать деньги в руках, т.к. есть видеокамеры)А Богданчик теж від Індустріальної відправляється?
Підкажіть будьласка, чим можна регулярно добиратись до м. Чугуїв - якщо початкова відправлення метро 23 Серпня?
Потрібно бути у м. Чугуїв не пізніше 8ї години ранку.
должны продать вообще-то.. в противном случае, ну заплатит как до Малиновки, на гривну не обеднеет.да, но в кассе вряд ли продадут билет на него до Чугуева (хотя до Малиновки всего на 1 грн. дороже)
на автiвке у сьомiй ранку пробок ще нема
Та продав автівку, а грощі у МММ поклав![]()
тогда можно автостопом еще попробовать.
так ви таки должны быть очень богатый человек!
только вертолёт.А взагалі без варіантів? Чи може щось буває в раоні вул. Клочківська, чи пр. Науки?
и шо ты от Чугуева хочешь?Та продав автівку, а грощі у МММ поклав