Статус: Онлайн
Повідом.: 3400
Повідом.: 3400
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вселилась душа шаолиньского монаха...
Кстати, карикатура неточна. Лев хотел получить храбрость (courage), а не сердце (heart). Последнее желал как раз Дровосек.Серия терминатор выглядит очень слабо рядом с другими сабжами...
ну по видимому это относится исключительно к Трампистам и Путинистам"Футурама" всё ближе:

Одні в тюрьмє работают71Роботи нижчої ланки
В гостинице, полотінца складівают і не жужжат1Одні в тюрьмє работают71
Найбільше тут вражає те, що роботизовану руку з такою кількістю сервоприводів можна придбати всього за 4 кілобакси.Робот на службе у человека
Такой можєт оплєуху дать1Робот на службе у человека
.
. Пипец, вот как так?Що там досліджувати? Вже все досліджено, моя команда в 2012 здала проєкт в експлуатацію.Круто. У меня товарищ получил скид ,ранение в ногу, дырка в ляшке с яйцо куриное. Зажило , ходит, но боли такие бывают, что говорит ногу отрезать хочется.
А государство не выделяет денег на исследования. Пипец, вот как так?
Там же денег сука у этих депутатов, как грязи, и пидоры не могут скинуться на исследования? Или у нас частники не могу финансировать такие проекты?
Суки
Я этого не знаю.Що там досліджувати? Вже все досліджено, моя команда в 2012 здала проєкт в експлуатацію.
Повний комплект - імплант, планшет для пацієнта, планшет для доктора, бездротова зарядка, електроди для вживлення.
За десь 100 кілобаксів будь-який госпіталь, що співпрацює з Медтроніком, вживить цей імплант.