4000 грн на місяць

Десоветизация Украины

• Автор теми Автор теми 11staind
  • Дата створення Дата створення

Украине необходима десоветизация

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    134
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Метро "Советская", "Пролетарская", ул. Совнаркомовская, ул 2го партсьезда, Ленина....

Метро "Советская", "Пролетарская", ул. Совнаркомовская, ул 2го партсьезда, Ленина....

Угу, работы еще непочатый край.

e1fc3250a4f433111c69e3999ed9021d.webp

Угу, работы еще непочатый край.

А чому бандеро-помаранчевим "совок" не подобається?
Чим він поганий конкретно для них? Ніяк не второпаю?
Совок - це самосвідомість трударя на суспільне благо.
Бандеро-юльок - самосвідомість нацюка-торгаша на власну кишеню.
А, як відомо, в основі моралі лежить усвідомлення себе частиною цілого, готовність поступитися своїм шкурним інтересом заради загальносусільного.
"Совок" звучить гордо, на відміну від - "бандеро-юльок". Чи все стало догоридриком?
Отаке.

Бандеро-юльок - самосвідомість нацюка-торгаша на власну кишеню.
А, як відомо, в основі моралі лежить усвідомлення себе частиною цілого, готовність поступитися своїм шкурним інтересом заради загальносусільного.
"Совок" звучить гордо, на відміну від - "бандеро-юльок". Чи все стало догоридриком?
Отаке.

бандеро-юлёк...ой не могу, насмешил:іржач:

Вiн поганий тим, що вже давним-давно скурвився й отруює нашу країну.
Я вже втомився пiдраховувати благо вiд трударя-совка Азарова.

Отаке.
Ну може у какого-нибудь довбня "совок" й звучит гордо. Но я ничего не вижу гордого в скурвившейся советской идентичности разворовывающей собственную страну.

Дедушка Сталин еще как-то держал вас - безродное стадо в дисциплине, но как только помер, вы тут же стали деградировать с фантастический скоростью. А чего еще ждать от людей, без роду, корня и традиции?

Вiн поганий тим, що вже давним-давно скурвився й отруює нашу країну.

Я вже втомився пiдраховувати благо вiд трударя-совка Азарова.

Ну може у какого-нибудь довбня "совок" й звучит гордо. Но я ничего не вижу гордого в скурвившейся советской идентичности разворовывающей собственную страну.

Дедушка Сталин еще как-то держал вас - безродное стадо в дисциплине, но как только помер, вы тут же стали деградировать с фантастический скоростью. А чего еще ждать от людей, без роду, корня и традиции?

З Ваших слів, Ви, шановний, не поважаєте "совка скурвившегося", тобто - Ви за совок Істинний.
Але "скурвившаяся советская идентичность" - це інша якість, це вже не "совок", а дещо інше. Дівка й повія - це протилежні поняття.
А оскільки, по великому рахунку, совкове суспільство розкололось на "совків" й "несовків" , то в "скурвившейся советской идентичности " можна вбачати й бандеро-юльків.
Чи Ви себе вважаєте скурвівшєйся совковой ідєнтічностью НЄ разворовивающєй собствєнную страну? Тоді в чому смисл Вашої "курви"?

Якийсь абсурд, алогізм Ви, шановний, написали, якщо Ви себе ідентифікуєте як бандеро-юлька, а не як правовірного совка..

Останнє редагування:
З Ваших слів, Ви, шановний, не поважаєте "совка скурвившегося", тобто - Ви за совок Істинний.
Нi, я говорю про те що сама система цiнностей совку мала недолiк, гнилiсть яка привела до таких результатiв.
Хотiли як краще - выховати справедливого iнтернацiоналiста, а вийшов пiдлий, безпринципний космополiт.

Чи Ви себе вважаєте скурвівшєйся совковой ідєнтічностью НЄ разворовивающєй собствєнную страну? Тоді в чому смисл Вашої "курви"?
Я говрю про те що совкова система насправдi виховує замiсть нацiональної елiти безпринципне, безродне курво.
Це пiдтвердилося тим, що вся, повторюю ВСЯ радянска елiта повнiстю скурвилася до мiзкiв кiсток. Нам потрiбна така система, яка буде виховувати сильну, патрiотичну нац елiту.
Й така система може бути створена лише у нацiональнiй державi, вiд якої зараз теж поспiшив вiдмовитися Захiд й його нац. елiта теж стрiмко деградує пiд впливом космополiтичних iдей.

Назад
Зверху Знизу