Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Депортация младших небратьев

🟢 11:06 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 11:06 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Re: Депортация младших небратьев

Только содержание им дороговато выходит. США на 58 % из понаехавших.

Та лано...
Понаехавшие в США круто упираются, чтобы там зацепиться. Трудно, но можно.. Но государство им не очень-то и помогает.
Есть такие, что и обратно поворачивают.

• 🟢 11:06 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

а как ты представляешь процесс возврата Крыма? Только реальный процесс а не фантастический

насамперед, українець-націоналіст, який запровадить воєнний стан чи диктатуру, щоб прибрати homo sovieticus з усіх органів влади, інакше Блазенів будуть зміняти Бариги та Унітазії

насамперед, українець-націоналіст, який запровадить воєнний стан чи диктатуру, щоб прибрати homo sovieticus з усіх органів влади, інакше Блазенів будуть зміняти Бариги та Унітазії

Це не відповідь.
А шо далі?

Це не відповідь.
А шо далі?

це - візія! Далі - повне зачинення усіх кордонів з Mосковією та Нєдороссією, розірвання дип.стосунків, мілітаризація господарства, наявна підготовка до бойових дій з шаленою міжнародною анти-московітською пропагандою, активні дії до вступу до Нато

мордор дожмут. эта недоимперия, как и совок, будет жить в нищете и ждать ножки буша чтобы пожрать. Днем они будут орать про проклятых пендосов и фошиздов, а по ночм жрать их гуманитарку. Они Сибирь уже фактически потеряли, им будет не до крыма
Только вот сибирь им не нужна, а Крым, и Украина вообще, приглянулись для проживания.

Мне и самому тут нравится.

Только вот сибирь им не нужна, а Крым, и Украина вообще, приглянулись для проживания.

ты не прав. Сибирь - это природные ископаемые, а 60% бюджета Мордора - это продажа тех самых ископаемых, в Крыму пыль по сравнению с Сибирью (только шельф моря)

другой вопрос, что Крым можно было бы сделать туристической меккой, но это ж должен быть свободный рынок услуг, свободные люди, работающее право и руки из нужного места. Ничего этого у кацапездалов никогда не было и не будет, они - не про созидание. Все, на что способен Мордор - тупая примитивная агрессия (ну и нефть качать)

зг
ты не прав. Сибирь - это природные ископаемые, а 60% бюджета Мордора - это продажа тех самых ископаемых, в Крыму пыль по сравнению с Сибирью (только шельф моря)

другой вопрос, что Крым можно было бы сделать туристической меккой, но это ж должен быть свободный рынок услуг, свободные люди, работающее право и руки из нужного места. Ничего этого у кацапездалов никогда не было и не будет, они - не про созидание. Все, на что способен Мордор - тупая примитивная агрессия (ну и нефть качать)
Я говорю не о геополитике,
а о тупо кацапской ментальности.

Масса кацапов ломанулись из всяких своих кемеровых 'осваивать новые ткрритории'.
А что там выгодно кацапстану в геополитическом смысле им похуй.

Вот наша местная вата не поехала бы защищать даже ростовскую область от бендеровцев, ни под каким видои.
Потому, что она и наxyй им не впала.

Эти моменты нужно тоже учитывать,
для понимания.

А то у многих такое превратное впечатление, что Украина никому не нужна, и, следовательно, защищать её не от кого.
Хyй там.

Погано тобі відомо. Надзвичайний стан діяв з березня 1933 р. до травня 1945 р. Законом про надзвичайні повноваження Гітлера (Gesetz zur Behebung der Not von Volk und Reich) за суттю передбачалося (у перспективі) те, про що ти тут розповідаєш. У тому, що Гітлер запровадив диктатуру може сумніватися лише невіглас. На моє переконання ти фактично публічно висловлюєш заклик до встановлення певного правового режиму, що підпадає під юрисдикцію Закону України "про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки". Отже, друже, раджу тобі бути обережним у висловлюваннях, які ти публікуєш зараз. Бажаю тобі бути обережним - повторюю, з добрих побажань.
...

1. Не слід плутати поняття "надзвичайні повноваження " та "воєнний стан"! (й звідкіля тобі відомо що саме "передбачалося у перспективі"?:D

2. Tо є на твоє переконання, зумовлене ссанням пропаганди совєцького окупаційного режиму з його фіксацією на Нюрнберзькому процесі, точніш - на совєцькій інтерпретації цього процесу

3. Tе, що ти, як наляканий совокЪ, пхаєш сюди закон про заборону нац/коммі символіки, каже про те, що ти не розуміючи суті НС та комунізму, прагнеш запобігти визволенню окупованих Mосковією земель України - ось так "з добрих побажань" :нудно:

Пару лєт назад на ХФ біла тєма о том, что частніє прєдпріятія нє мєшало бі пєрєвєсті на воєнніє рєльсі. Частнікі тут жє заявілі, что ім нікто нє указ. Єто означаєт, что в условіях ріночной єкономікі такіє штукі, как мілітарізація єкономікі, нєвозможні. Тот, кто хочєт что-то мілітарізіровать на рінкє момєнтально обзіваєтся нєхорошімі словамі. Так что єто всє нє болєє чєм мєчті.

ще раз: "нє мєшало бі ", "в условіях ріночной єкономікі", у разі воєнної диктатури = 0

ти, як бачити, н е хочеш зрозуміти, що таке диктатура за часів"Вітчизна у небезпеці!" Нагадати 2 РП 1920 р.? Іспанію 1939 р., Чілі 1975 р. чи "нуєва на"?

Ну, не знаю. Я просто звик читати і поважати Закони України. Може я і "совок" (більшу частину життя я прожив за рядянських часів), але всі вважають мене націоналістом і патріотом, деякі називають порохоботом і за це ненавидять. Але закони та документи я читати люблю, і думати люблю. Може тому що я поміркований і крім того реаліст, а не мрійник. От і тебе попереджаю бути обачнішим. З повагою.

1. Я писав "ЯK" совок, щоб підкреслити контраст між твоїми поглядами та закликами, за homo sovieticus'a я тебе не вважав й не вважаю!

2. Oтой закон України про щось інше
3. "я поміркований" - а оце - нажаль, найголовніше: з поміркованими поглядами націоналістів й патріотів доведеться повторювати досвід Франції, у залі парляменту котрої з 1872 до 1914 р. стояли накриті вуаллю статуї захоплених Німеччиною земель, а уряд Франції не робив аж ніц, щоб їх звільнити, хандлюючи та співпрацюючи з загарбником!

На бумаге. Где реально выигранные дела? А вот сочинять никому не нужные законы - это и есть грамотность?

почему "никому не нужные"? благодаря им захватили власть в стране и доили ее - это все схемы портнова

Назад
Зверху Знизу