Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

День памяти

В бельгийских маках.

Мак це символ пролитої крові.
Так що це міжнародне.

Хоч символіку Україна перейняла Європейську, проте червоні квіти маку спрадавна слугували українським оберегом. Червоний мак з давніх-давен є могутнім талісманом українського роду, адже означає красу, молодість та їхню скороминущість. За красою та могутністю наші предки ставили мак в ряд з іншими улюбленими символами-рослинами – калиною і волошками. Недаремно у прабабусиних колядках співається:

«Ой на всім небі Сонце сияє,

А в цего ґазди мак процвітає….»

Кого ебёт чужое горе???

Повторюсь еще раз- программа мероприятий на День Победы - персональная для каждой страны и зависит от культурных и исторических традиций конкретной страны.
Да и было бы странно, если бы во всем мире все единообразно отмечали праздники...

Я не заперечую, але дуже англiйський символ нагадуе.

Скільки був на парадах,зганяли як скот з заводів,крім звіздюлей нічого.
Видно бандерівцям не положено.

Как скотину спору нет.
На 7-е ноября 1987 года было минус 15!!! А пацанов со второго полка выставили в фуражках!!!

Как скотину спору нет.
На 7-е ноября 1987 года было минус 15!!! А пацанов со второго полка выставили в фуражках!!!

В нас договорняк був,на 7 комуняки йшли,на 9 молодь.:D
На 1,2 пияки і розпіздяї.:D:пиво:

Я не заперечую, але дуже англiйський символ нагадуе.
Я думаю краще англійський,чим кацапський.
В Україні здавна кажуть: маки цвітуть там, де була пролита козацька кров. Тому червоний мак не лише Європейський, але й Український символ скорботи про героїв, загиблих у двох кровопролитних світових війнах війнах минулого століття.

Так в эти годы и началось ,а так 20 лет до этого ничего не было

не было парадов по случаю дня победы.
"В СССР ежегодно 1 мая и 7 ноября проводились два парада с участием военной техники. 1 мая в честь Международной солидарности трудящихся и 7 ноября в честь годовщины Октябрьской революции. Парадов не было в 1942—1944 гг. Последний первомайский парад прошёл в 1968 году, а ноябрьский в 1990 году"

не было парадов по случаю дня победы.
"В СССР ежегодно 1 мая и 7 ноября проводились два парада с участием военной техники. 1 мая в честь Международной солидарности трудящихся и 7 ноября в честь годовщины Октябрьской революции. Парадов не было в 1942—1944 гг. Последний первомайский парад прошёл в 1968 году, а ноябрьский в 1990 году"

Ноябрь с техникой помню.

Назад
Зверху Знизу