Тут могла бути ваша реклама

Декларация для ФОП на ОСН

• Автор теми Автор теми stepsvet
  • Дата створення Дата створення
Статус: Офлайн
Повідом.: 286
Декларация для ФОП на ОСН

ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Міністерства фінансів України
07.11. 2011 № 1395
Зареєстровано в Міністерстві юстиції України
27.12.2011 за №1532/20270

ІНСТРУКЦІЯ
щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи

основное:
"....І. Загальні положення
4. Декларація подається до органу державної податкової служби в один із таких способів на вибір платника податку:
а) особисто платником податку або уповноваженою на це особою;
б) надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;
в) засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному законодавством.
5. Платник податку до 1 березня року, що настає за звітним періодом, має право звернутися із запитом до відповідного органу державної податкової служби з проханням надати роз'яснення щодо заповнення декларації, а орган державної податкової служби зобов'язаний надати безоплатні послуги за таким зверненням........

".......ІІ. Порядок оформлення декларації
1. Декларація складається з десяти розділів, що подаються на двох двосторонніх аркушах формату А4, та дев’яти додатків до декларації, які подаються на одно- та двосторонніх аркушах формату А4 та містять розрахунки окремих видів доходів (витрат).
2. Додатки до декларації є складовою частиною декларації і без декларації не дійсні. Додатки до декларації заповнюються та подаються виключно за наявності доходів (витрат), розрахунок яких міститься у цих додатках.
3. Розділи І – VІ декларації та додатки до декларації (крім додатка 9 до декларації) заповнюють усі платники податку.
Розділи VІІ – Х декларації та додаток 9 до декларації заповнюють лише окремі категорії громадян, які відповідно до закону зобов’язані відображати в декларації відомості про доходи, майновий стан, витрати, зобов’язання фінансового характеру, інформацію щодо зазначених відомостей членів сім’ї у випадках та обсягах, визначених законом....."

Вкладення

Останнє редагування модератором:
Какой нибудь додаток еще сдавать надо, если декларация вся нулевка?
нет не надо
"2. Додатки до декларації є складовою частиною декларації і без декларації не дійсні. Додатки до декларації заповнюються та подаються виключно за наявності доходів (витрат), розрахунок яких міститься у цих додатках."

Подскакжите пожалуйста, я в 2011 году был на едином, была деятельность, платил ЕН, подавал квартальные декларации с доходами. Сейчас хочу написать заяву на приостановлении деятельности в 1-м квартале 2012 г. Но на форуме вычитал, что меня переведут на общую систему, в декларации о доходах надо начислять себе авансовые платежи не менее чистого дохода за 2011г. Чистый доход за 2011 умножить на 15% и разделить на 4 части с поквартальной оплатой. Т.е. за 1-й кв-л с меня сдерут четверть от 15 % дохода 2011 года ?
+ еще надо заплатить 34,7 % от дохода в ПФ ? Или нет, кто знает ?

в декларации о доходах надо начислять себе авансовые платежи не менее чистого дохода за 2011г.
Когда вы были на ЕН, у вас не было такого понятия, как чистый доход. А на нет - и 15% процентов нет. Пишите предполагаемый доход =0 и не партесь.
Или нет, кто знает ?
Или нет.

• Це лайк!
Реакції: bv
у кого есть разъяснения как заполнять декларацию??? по всем строкам???

Инструкция щодо заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А вот скажите мне пожалуйста. Я ЧП на ОСН без деятельности и плюс работаю как частное лицо на предприятии. На предприятии получаю зарплату. Как ЧП я сдаю декларацию с прочерками, так как деятельности не было. Но меня как-то смущает п. II декларации и его рядок 01.01 - "заробітна плата". Это что? Мне в нем нужно будет указать зарплату, которую я получил на предприятии, как частное лицо, не как ЧП?

Василиса, их еще даже не принимают:) Ждем пока сдадутся Единщики:):):) если честно, я тоже в шоке от всего этого пакета документов: сама дека двойная+9 внутри додатков:):):)

Назад
Зверху Знизу