Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Де встановити чіп?

• Автор теми Автор теми Boobler
  • Дата створення Дата створення
Сабж.
Скрізь кажуть що планують вживляти людям чіпи щоб було зручніше користуватись вайфаєм 5жі.

Підкажіть, шо почому і хто таке у нас робить?
в шоколадный глаз себе вставь. будет и по твоему феншую и в Рошене одобрят как рекламу...

Билл Гейц через чип требует, чтобы я незамедлительно взял пива. Поспорили с ним чутка, договорились что возьму вечером. Нормальный мужик, не знаю, чего все жалуются.

c87fadd355d5aec881.webp

Ну его *****. Скоро будут в сны рекламу вставлять. Я на днях просто ахуел, по телефону обсуждал какуюто херь, потом шота влажу в инет, мне бах и реклама пошла того что обсуждал. Телефон хуавей если че.

Ну его *****. Скоро будут в сны рекламу вставлять. Я на днях просто ахуел, по телефону обсуждал какуюто херь, потом шота влажу в инет, мне бах и реклама пошла того что обсуждал. Телефон хуавей если че.
ZORG следит за тобой и слушает тебя.:D

кнопочным пользуйся ;)

Сабж.
Скрізь кажуть що планують вживляти людям чіпи щоб було зручніше користуватись вайфаєм 5жі.

Підкажіть, шо почому і хто таке у нас робить?

гепа все уже просчитал
ждемметро п0 12

В фильме "Кремниевая долина" там чувак написал игру которая слушает микрофон игрока всё время, а потом в игре добавлял соответствующие упоминания и локации, например магазин какой-то :)
Идёшь в GTA а там магазин сантехники :D

Тут вариант или кнопочный бабушкофон или безгугловый чистый андроид , 3 года полет нормальный уже на одном из аппаратов.

весь криминальный мир только их и использует, никаких аккаунтов, никакого GPS, **** кинул, аппарат и симку в Лопань или в мангал ( батарейку можно оставить ), запись разговора у оператора только останется и всё...
тут чем проще - тем лучше :попкорн:

Сначала гиперлуп ну а чипы потом

Ти ніби з мезозою одразу в 2020 потрапив :рл:
Вже навіть тєліки дивдяться що ти дивишся, навіть якщо ти з диску дивишся, він скриншоти робить та розпізнає.

с ***веем был уже в европе скандал шо они шпионят
Звучить смішно беручи до уваги що сам Гугл, Фейсбук та айос офіційно слухать вас і ви самі ставили галочки.
Але якщо не читати під чим підписуєшся - воно звісно світ повен дивини.

Тут вариант или кнопочный бабушкофон или безгугловый чистый андроид , 3 года полет нормальный уже на одном из аппаратов.

***ня це все.
В мене товариш трохи зхбочений як ти. Теж жодного акаунта в соц мережах і тп.
Так от одного разу він прийшов на роботу, а ютуб (без аккаунта) пропонує йому рекламу того, що він вчора н акухні обговорював серед девайсів безакаунтних :D
Все тегається. все пов'язується.
ДУже необачно вважати що ти надурив гугл :) Повіра, все про тебе там є, і статистика де ти час проводиш. І голоса воно розпізнає і знає чи є в тебе діти чи домашні твариани :клас:

Ну во первых не ставить приложения с маркета, а именно с его подключения начинаеться шпионаж!

Тобто сам Андроїд створений Гуглом без застосунка плеймаркета нічого не може зробити? :D
Не будь наївним або не вважай себе розумнішим за всіх.

Все аналізується, все слухається, скріншоти екрану робляться та розпізнаються. Навіть телевізорами.
І нічого страшного в цьому немає.

Аналіз сторінок браузера - це минуле десятирічча, зараз все значно продвинутіше, телефони слухають, я сам перевіряв неодноразово.

Назад
Зверху Знизу