4000 грн на місяць

Cочи 2014

Поедите ли Вы на зрелища в Сочи 2014

• Да

Голосів: 12 5.7%
  • Нет

Голосів: 197 94.3%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    209
Я поеду в Сочи летом.

Я был в Сочи в 2007. Весной, апрель, кажется. С цен охуевал.

по телевизору интересней ,безопасней и бесплатно

Я б поехал, но работа, будь она неладна ...

Італійська гірськолижниця: Сочі - це антипод того, яким повинне бути Олімпійське місто

Так охрестила російське олімпійський місто італійська чемпіонка з гірськолижного спорту Фредеріка Бріньон в матеріалі газети La Repubblica.

Сочі отримало багато негативних епітетів від спортсменки. Зокрема вона сказала, що в Сочі немає олімпійського духу: це не місто, у нього немає ні спортивної історії, ні спортивної культури. Навіть лижної культури. Простіше кажучи, Сочі не існує.

Італійка розповіла і про свій останній візит до Сочі: "Коли я думаю про Ігри в Сочі, у мене виникає спазм шлунку. Але це не пов'язано з тим, що я переживаю за безпеку на Олімпіаді. Ні, я не цього боюся, а того, що це будуть дуже сумні Ігри... Сочі позбавлений олімпійського духу. Два роки тому я була там на Кубку світу. Я повернулася засмученою. Через кожен метр дороги у нас перевіряли паспорти. Це було нав'язливою ідеєю і не давало сконцентруватися на змаганнях. Перед від'їздом ми спустилися на фунікулері, внизу нас чекали озброєні охоронці з автоматами напоготів".

"Теракти, що відбулися в останні дні, призведуть лише до посилення вже існуючих заходів безпеки. Я не одна так думаю, майже всі ми, спортсмени, а також техніки, спонсори, журналісти, ми хотіли справжньої Олімпіади, а не цієї, яка проходитиме в броньованому щось: Сочі - це антипод того, яким повинне бути олімпійський місто. Це має бути місце, де спортсмени зустрічаються, обмінюються думками, братаються. Де можна піти познайомитися з містом і тими, хто в ньому живе, подивитися в обличчя і попити кави з тим, хто приїхав на Ігри з такою ж, як ти, метою: розділити красу спорту. Не треба бути спортсменом і не треба мати привілей поїхати на Олімпіаду, щоб залишатися закритими у своїй норі і в самому собі. Сочі не існує. Це місто - привид, побудований в порожнечі, некрасиве і без жителів, без пам'яті, без волі. Це заперечення олімпійського духу" - резюмує спортсменка.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Італійська гірськолижниця: Сочі - це антипод того, яким повинне бути Олімпійське місто
А то. Далеко не кожне олімпійське місто перетворюють на зону. Який там олімпійський дух.

Не поеду, еще хочется пожить. А не отдать свою жизнь в жертвоприношение каким то рассейским фанатикам.

Отправлено с моего GT-S7562

Этож Вам не в Япнию или Великобританию переться.

Небось подороже выйдет.

Я был в Сочи в 2007. Весной, апрель, кажется. С цен охуевал.

все кто бывал в сочах уже охуевают от того что невозможно даже представить - какие цены будут там на олимпиаду?

ну их нах такие возможности и события... летом в Кисловодске был - так очко до сих пор играет от опасности террористической угрозы... вроде ничего сверъестесвенного... но когда тебе и в транспорте и в магазинах и в кинотетрах через каждый пять минут напоминают проверить нет ли вокруг подозрительных предметов и людей, то с юмором к этому можно относиться дня два три... потом реально стремно это все...

все кто бывал в сочах уже охуевают от того что невозможно даже представить - какие цены будут там на олимпиаду?

Все, хто бывал в Сочи не по наслышке знают, шо оно из себя представляет.

831588689077.jpg

Нет.
1. Это накладно по деньгам для молодой семьи.
2. Зимние виды спорта всё-таки люблю меньше, чем летние.
Думаю, что если бы это была летняя Олимпиада, мы бы, возможно, где-нибудь достали деньги (откладывали бы заранее, заняли бы и т.д.). А так, да, при наличии финансовой возможности и свободного времени такое событие нужно посетить, впечатления бесценны, будет что вспомнить на старосте лет.

даже за бесплатно не поехал бы
поэтому найн !

Ну как бы все в курсе про олимпиаду в Сочи. Кто едет? Чо не едите? Этож Вам не в Япнию или Великобританию переться. ТАкая возможность следующая только через 30-40 лет будет.

шо, всем похуй на такое событие? Ну ахуеть вы тюлени...а как же факел, пыщ пыщ ААААААААААААААААА?!

боюсь, билеты на все и цены будут заоблачными. При традиционно хамском сервисе.

И эта - дай Бог, чтоб там все это свежепостроенное великолепие не рассыпалось/не распалось вместе со зрителями/спортсменами - там распил бюджетного бабла не хуже нашего, наверняка строили из говна :D

Я уже молчу про потенциальные угрозы террактов

Думаю в Сочи будет еще тот аллахакабар.

Езжайте, езжайте... :trollface:

1571077_original.webp

Туда снег из Сибири везут

7a9ac65faeb5.jpg

Все, хто бывал в Сочи не по наслышке знают, шо оно из себя представляет.
цены на что именно вызывают ахуение?немножко завышены,как в любом курортном городе.
Самое дешевое пиво которое нашел,было "Оболонь" светлое,вот это странно немножко.:D

Назад
Зверху Знизу