Статус:
Offline
Реєстрація: 19.04.2010
Повідом.: 19747
Адреса: Харків
Реєстрація: 19.04.2010
Повідом.: 19747
Адреса: Харків
- 🟢 05:14 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
- #1
Ціни на продукти у Харкові: що подешевшало
У Харкові проаналізували ціни на м’ясо, ковбаси та молочні продукти.
У порівнянні з минулим роком у Харкові подешевшав сир, а ось масло, молоко та свинина подорожчали.
Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради з посиланням на Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку.
За інформацією мерії, на ринках окіст свинини коштує в середньому від 160 до 190 грн/кг, сало - від 150 до 250 грн/кг, а домашня ковбаса - від 200 до 500 грн/кг.
У фірмових магазинах і супермаркетах ціни на окіст свинини - близько 166 грн/кг, на сало - 170 грн/кг, на грудинку - 215 грн/кг. Вартість домашньої ковбаси залежно від складу та виробницка складає від 200 до 450 грн/кг.
Вершкове масло на ринках коштує від 200 до 400 грн/кг, сир кисломолочний - від 80 до 160 грн/кг. У торгових мережах середня ціна на вершкове масло 82,5% - 93,6 грн/180 г, на кисломолочний сир 9% - 73,5 грн/350 г. Вартість пастеризованого молока 2,5% - в середньому 37,7 грн/900 мл.
Порівняно з минулим роком масло подорожчало на 9%, молоко - на 4%, свинина - на 4%, а сало - на 3%. Сир кисломолочний подешевшав на 8%.
Нагадаємо,
Джерело: 057.ua
У Харкові проаналізували ціни на м’ясо, ковбаси та молочні продукти.
У порівнянні з минулим роком у Харкові подешевшав сир, а ось масло, молоко та свинина подорожчали.
Про це повідомили у пресслужбі Харківської міської ради з посиланням на Департамент адміністративних послуг та споживчого ринку.
За інформацією мерії, на ринках окіст свинини коштує в середньому від 160 до 190 грн/кг, сало - від 150 до 250 грн/кг, а домашня ковбаса - від 200 до 500 грн/кг.
У фірмових магазинах і супермаркетах ціни на окіст свинини - близько 166 грн/кг, на сало - 170 грн/кг, на грудинку - 215 грн/кг. Вартість домашньої ковбаси залежно від складу та виробницка складає від 200 до 450 грн/кг.
Вершкове масло на ринках коштує від 200 до 400 грн/кг, сир кисломолочний - від 80 до 160 грн/кг. У торгових мережах середня ціна на вершкове масло 82,5% - 93,6 грн/180 г, на кисломолочний сир 9% - 73,5 грн/350 г. Вартість пастеризованого молока 2,5% - в середньому 37,7 грн/900 мл.
Порівняно з минулим роком масло подорожчало на 9%, молоко - на 4%, свинина - на 4%, а сало - на 3%. Сир кисломолочний подешевшав на 8%.
Нагадаємо,
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Джерело: 057.ua
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.